4. dubna se dveře restaurace uzavřely a začaly opravy. Jednalo se především o rozšíření prostor restaurace. Proto vznikla nová příčka, která tomu značně napomohla. A teď může objekt nabídnout posezení pro víc jak padesátku hostů.

„Během rekonstrukce došlo také ke kompletní výměně elektrických rozvodů a revizi zateplení. V rámci zkvalitnění služeb hostům byla rozšířená i audiotechnika restaurace. Pořídili jsme jukebox, kde je k poslechu na výběr z více jak tři tisíce cédéček. A jako bonus mají návštěvníci možnost zahrát si karaoke," popsal příjemné prostředí na zásadském hřišti Miroslav Princ, předseda FK Zásada.

Zkuste čamburínu

Nezapomněli ani na další sportovní vyžití a pořídili ještě mini kulečník nebo čamburínu. Do restaurace mohou zajít fotbaloví fanoušci a příznivci sportu každý pátek a sobotu od 17.00 a v neděli od 14 hodin. Je nekuřácká a nabízí i dětský koutek.

„Rád bych poděkoval odborným pracovníkům i dobrovolníkům, kteří si našli čas a pomohli nám. V areálu máme dětské hřiště, pingpongový stůl, hřiště na volejbal a další zařízení pro sportovní vyžití," uvedl Miroslav Princ. Pro nadšence jízdních kol plánují ještě vybudovat zábavný park.

Více informací o dění v FK Zásada najdete na www.fotbalzasada.cz.