Jiskra Mšeno B - Slovan Bohnice A 3:2(2:0)

Od začátku nastoupila Jiskra Mšeno B pouze s jedním hrotem a do třicáté minuty prvního poločasu byla lepším týmem.Celek Bohnic se také dostal k zakončení, ale buď velmi dobře chytající brankář Braniš nebo obrana všechny akce vyřešili. První branka padla po dvaceti minutách, kdy si na centrovaný míč naběhl Flek a nekompromisně skóroval. Ve třicáté minutě Jiskra podnikla rychlý protiútok a opět po přihrávce pod sebe zvýšil Hýř.

Hosté to ale využili

V dalších minutách se hra vyrovnala,ale žádná šance se ani na jedné straně již neujala.V úvodu druhého poločasu se opět Jiskra chopila taktovky a snažila se vstřelit třetí gól,což se jí podařilo zásluhou Pokorného. Poté béčko přestalo hrát a chtělo pouze dohrát utkání. Toho využili hosté a ke konci utkání dvakrát překonali brankáře Braniše. Poprvé to bylo po rychle rozehraném přímém kopu a zaváhání obrany. A podruhé se pak Pražští trefili střelou z dvaceti metrů přesně k tyči.Vyrovnat se Bohnicím však již nepodařilo, a tak si mšenské béčko připsalo cenné vítězství.

Branky: Flek, Hýř a Pokorný. Mšeno: Braniš ml., Vanc, Škvor, Živěla, Šourek, Matoušek, Hýř, Pech, Flek, Bradel, Svoboda. Střídali: Stracke, Pokorný a Bazi.