Domácí hráli v dalším utkání krajského přeboru ve velmi improvizované sestavě. Dokonce musel nastoupit i trenér Grebeníček, který se postavil na post stopera. Úvod zápasu byl opatrný, ale již v 8.minutě otevřel skóre zápasu střelou z 35 metrů Šimek. Poté hosté převzali iniciativu. Brod se zatáhl a až do konce poločasu byl pod permanentním tlakem. Hosté vyrovnali ve 20., kdy se trefil hlavou Matocha. Skřípající obrana Brodu inkasovala o chvíli později podruhé, když se ve 23. prosadil Hlubuček.

Brod se do poločasu dostal do zakončení jen jednou, když Kolár T. ve slibné pozici vystřelil slabě. Ve druhém poločase hrál Brod útočněji a hra se vyrovnala. Hamry mohly zvýšit, ale Kopal byl proti. V 67. se tlačil do vápna Kameník, kde byl následně faulován Picek. Nařízenou penaltu proměnil Šimek. V 69. poslal centr do vápna za obranu hostí Grebeníček ml. a Kysela parádní hlavičkou otočil vývoj zápasu na domácí stranu. Jenže v 80. Brod opět propadl v obranné fázi a Miček hlavou vyrovnal. V 85. mohli hosté rozhodnout, ale samostatný únik zakončil hamrovský hráč vedle brodské branky. A tak skončil zápas remízou, který je úspěchem domácího týmu.

Branky: 8.min. 1:0 Šimek, 20.min. 1:1 Matocha, 23.min. 1:2 Hlubuček, 67.min. 2:2 Šimek z penalty, 69.min. 3:2 Kysela, 80.min. 3:3 Miček. Rozhodčí: Paulus ŽK: 3:6, diváci: 115.

Za Brod: Kopal, Aubrecht, Grebeníček st., Maryško, Kotlár, Grebeníček ml., Kotlár T., Maňkoš (59. Kameník), Picek, , Kysela (89. Kovář),Šimek.

Za Hamry: Blahna, Matocha, Průcha, Husnik, Jiřikovský, Malý, Paldus, Bistiak, Vodrážka, Hlubůček, Miček.