FK Teplice – FK Jablonec 1:1 (0:0)

„Díky mé chybě si odvážíme jenom remízu,“ litoval po utkání kapitán Tomáš Hübschman.

Jak jste viděl ten penaltový zákrok?
Tak Čevůs se do mě hodně natlačil. Myslím si, že jsem měl čekat déle a nechat ho otočit. Ale v tu chvíli to byla moje hloupost a nešikovnost a sáhl jsem po něm. Beru to na sebe.

Jak hodnotíte průběh zápasu?
Je to ztráta dvou bodů, protože jsme do té chvíle, hlavně v první půli, byli lepší. Bohužel, si odvážíme jenom remízu, díky tomu, že jsem já udělal chybu.

Ke konci vás domácí zatlačili na vlastní půli…
Dalo se to čekat. Napomohla nám branka Mihálika a Tepličtí s tím museli něco udělat. Dali tam druhého útočníka, začali nakopávat balony do našeho vápna a přišlo domácí oživení, které nakonec vyústilo ve zbytečnej gól.

V prvním poločase rozhodčí Příplata neodpísknul ve vápně sporný zákrok na Masopusta, ale ten váš ano. Jak jste ten zákrok viděl vy?
To je věc rozhodčího, těžko to můžu komentovat. Na jedné straně to písknul, na druhé straně ne. Ale tam byly v první půli dvě sporné situace. Jednak na Masopusta, jednak na Trávníka. Ale takovej je fotbal a hráči nepřísluší takovéhle situace komentovat. Od toho tam je komise rozhodčích, která posoudí, zda rozhodčí udělal chybu. Samozřejmě si v těch emocích něco řekneme i s tím rozhodčím, ale jak skončí zápas, tak to bereme tak, jak to je.

Vlastimil Cakl