Lučany - Železný Brod B 6:0 (2:0)

Od prvních minut se hrálo vyrovnané utkání s šancemi na obou stranách. Hosté mohli jít do vedení, ale Sobotík skákavý pokus zlikvidoval. Pak ale již přišla první změna stavu. Z dvaceti metrů vypálil Michal Dítě a rozvlnil síť hostující branky s pomocí teče obránce Brodu. Hosté se zakrátko mohli dočkat vyrovnání, ale po rohovém kopu Killian vykopával míč z brankové čáry. Pět minut před poločasem tak znovu udeřily Lučany. Vokušovu hlavičku po centru Svobody ještě gólman Brodu vyrazil, ale na pohotovou dorážku Svozila byl krátký 2:0. Ještě před odchodem do kabin mohli hosté snížit, ale překonaného brankáře znovu zastoupil Killian na brankové čáře a nebezpečí uhasil.

Druhá polovina zápasu pokračovala v duchu té první. Obrana Lučan dobře plnila svou roli a Brod se tak nemohl dostat k pořádnému ohrožení branky, naopak se střílelo na druhé straně. Po dvaceti minutách vyslal Svoboda do úniku střelce úvodní branky a M. Dítě opět nezaváhal 3:0. Po třetím gólu hosté otevřeli hru a hráči Lučan měli ještě více prostoru pro útočné kontry. Čtvrt hodiny před koncem ale bylo již definitivně po nadějích pro hosty. Míč se dostal po rychlé akci až ke Kořínkovi a s přehledem proměnil na 4:0. Pátý přesný zásah Lučan měl na svědomí hráč utkání Michal Dítě, který zužitkoval přihrávku Hradeckého. Pár minut před koncem završil své velmi dobré vystoupení také střídající Kořínek, který po čtvrt hodině pobytu na hřišti vsítil druhou branku a stanovil konečné skóre na 6:0. Lučany tak odehrály svůj nejlepší zápas sezony a zaslouženě získaly tři body. To nezměnily ani dvě velké šance Brodu na konci utkání, které gólman Sobotík zlikvidoval.

Branky: 25., 65. a 80. M. Dítě, 75. a 86. Kořínek, 40. Svozil. Rozhodčí: Čuřík, ŽK: 0:1. Diváků: 50. Lučany: Sobotík´- Patočka, Vokuš, Killian, Šindelář - Horký (52. Hradecký), Svozil, Svoboda, Maňák (83. Röschl) - M. Dítě, Bělohlávek (71 Kořínek).

Rokytnice - Jenišovice 3:4 (1:2)

Jenišovice čekalo těžké utkání v boji o setrvání v soutěži. Rokytnice již sice nemá o co hrát, protože na postupové příčky dosáhnout nemůže a sestup už také není reálný. Přesto bylo utkání napínavou bitvou do posledních minut. Od úvodu zápasu byl lepším týmem ten hostující. Jenišovice Rokytnici přehrávaly a již v 8. minutě otevřel skóre zápasu Prkno. Hosté v aktivitě nepolevovali a již v 24. minutě vedly Jenišovice 2:0 po brance mladíka Resla. Jenže do konce poločasu pak hosté polevili a domácí toho zaváhání bleskově využili ke snížení Zahradníkem na poločasových 1:2.

Jak skončil první poločas, tak začal i ten druhý. To znamená nekoncentrovaností hostů a opět přišla branka Rokytnice. V 60. minutě se prosadil Kuřina. Jenže po bleskové rozehrávce zatáhl míč Hradecký k lajně a poslal centr do vápna. Tam si naběhl rychlík Resl a svou druhou brankou v utkání vrátil vedení hostům. S tím se však domácí smířit nechtěli a o dalších osm minut později bylo opět vyrovnáno díky trefě Martínka. Dravější hosté ale chtěli za každou cenu získat tři body a tlačili se před domácí branku. Minutu před koncem byl před vápnem faulovaný Resl a přišla výhodná standardní situace z pravé strany. Zdeněk Kalousek prudce nacentroval míč a Leoš Bernard hlavou rozhodl o vítězi utkání. Tým Jenišovic také podržel zkušený gólman Bočok, který několikrát předvedl senzační zákroky.

Branky: 42. Zahradník, 60. Kuřina, 69. Martínek - 24. a 61. Resl, 8. Prkno, 89. Bernard. Rozhodčí: Dytrt, ŽK: 2:3. Diváků: 20. Jenišovice: Bočok - Krucký, Vích, Bubák, Svoboda (55. Straka) - Fiala, Bernard, Z. Kalousek, Hradecký - Prkno (71. Skalický), Resl.

Zásada - Držkov 1:3 (0:1)

V Zásadě bylo k vidění očekávané derby se sousedním Držkovem. Utkání se odehrávalo pod vědomím rivality místních celků, hosté z Držkova měli herně navrch a měli také více brankových příležitostí. Jednu ze svých šancí proměnili již v 16. minutě, když autorem branky byl Řičica. Domácí též zahrozili, ale své slibné šance neproměnili. Před koncem poločasu neproměnil svoji tutovku hostující Vaníček, a proto první poločas skončil 0:1 pro Držkov.

Ve druhé půli pokračovalo pohledné utkání se šancemi na obou stranách. Naději v lepší výsledek než prohru pro domácí vykřesal svým trestným kopem v 67. minutě domácí hráč Daníček, který srovnal stav utkání na 1:1. Závěr utkání však patřil hostům, kteří se nejprve v 83. minutě ujali vedení 1:2 po šťastné brance Prouska. Potom ještě potvrdili svoji výhru v 87. minutě Ševčíkem. Výborný výkon podala trojice rozhodčích a utkání sledovalo 120 spokojených diváků.

Branky: 67. Daníček - 16. Řičica, 83. Prousek, 87. Ševčík. Rozhodčí: J. Kořínek, ŽK: 2:1. Diváků: 120. Zásada: Růžička - Blažek, Čurda, Štryncl, Fajfr, Kopal Mil., Kopal Mich., Čech, Fišer, Bělina, Daníček. Držkov: Dvořák - Prousek, Machula, Čermák, Hruška, Batěk, Just, Petrtýl, Vaníček, Řičica, Ševčík.

Kokonín - Plavy 2:1 (0:1)

Utkání bylo v podstatě po celou dobu vyrovnané, v prvním poločase měl velikou šanci Maixner, když sám před brankářem zazmatkoval a nastřelil jej. Po neproměněné tutovce přišel trest, kdy domácí ve skrumáži nedokázali odkopnout balon z vlastní šestnáctky, až jej hostující Lejsek uklidil do branky 0:1. Tímto výsledek skončil i celý první poločas.

Po přestávce bylo vidět na domácích, že chtějí bodovat a vzdálit se sestupovým příčkám. Byli aktivnější a měli i náznaky šancí, vždy ale chyběl krůček k vážnějšímu ohrožení plavské branky. Až po necelé hodině hry kokonínští vykombinovali hostující obranu a Franta Maixner v šestnáctce nezaváhal 1:1. Již o tři minuty později zatáhl balon po pravé lajně Berndt, zacentroval před branku, kde na zadní tyči hlavičkoval opět Maixner a upravil tak skóre na konečných 2:1. Hosté se v závěru ještě snažili o vyrovnání, ale do žádné větší šance se již nedostali.

Branky: 53. a 56. Maixner - 32. M. Lejsek. Rozhodčí: Vacek, ŽK: 0:1. Diváků: 20. Kokonín: Spanilý - Malý (73. Chuchla), Chroustovský, Mokráň, Štichauer - Doubek, Berndt, Mrklas, J. Šilhán (85. Duštíra) - Maixner (90. Pánek), M. Šilhán. Plavy: F. Lejsek - Pitro (Škoda), Černý, Horák, M. Lejsek, Jón, Tomíček, Soukup (Harik), L. Lejsek, Sitarčík, Čermák.

Velké Hamry B - Víchová 6:0 (3:0)

Beznadějně poslední Víchová si přijela zahrát do Velkých Hamrů, kde však domácí béčko potřebovalo bodovat, aby se přiblížilo k záchraně v soutěži. Od prvních minut bylo zřejmé, kdo bude v utkání hrát prim a již během deseti minut se skóre měnilo dvakrát. To se dvakrát prosadil zkušený Kobr. To předznamenalo, že je jen otázka času, kdy budou padat další góly. Na poločasových 3:0 dával ve 26. Říha z trestného kopu.

Druhý poločas byl ve stejném duchu jako první polovina zápasu. Hned čtyři minuty po začátku to již bylo 4:0, když Pavelka dorazil míč po akci Pavelky do prázdné brány. Pak přišly chvíle pro střídajícího Denise Kavana, který se do deseti minut od nástupu na hřiště prosadil hned dvakrát a stanovil konečné skóre na 6:0. Tímto vítězstvím se Velké Hamry B výrazně přiblížily záchraně v soutěži.

Branky: 4. a 10. Kobr, 61. a 65. D. Kavan, 26. Říha, 49. Pavelka. Rozhodčí: Hnětynka, ŽK: 1:3. Diváků: 60. V. Hamry: Veselý - Vít, Řezáč, R. Prousek - Krejčí, Malý, Kobr, Horváth, Pavelka - Strnad (59 R. Kavan), Říha (55. D. Kavan).

Nová Ves - Mšeno B 1:6 (1:4)

K zápasu do Nové Vsi odjelo Mšeno s torzem základní sestavy. Trenér Jaroslav Koudelka tak musel povolat zálohu v podobě dorostenců a na lavičce měl k dispozici pouze jednoho náhradníka. V samotném zápase měli hosté od začátku převahu a dokazovali to rychlé čtyři branky do poločasu. Po změně stran se opět ukázala laxnost hráčů Mšena a soupeř začal hosty přehrávat a vytvořil si několik šancí. Naštěstí pro Mšeno byla jejich koncovka mizerná. Mšenu se naopak ze dvou šancí v závěru zápasu podařilo dát dvě branky. Pochvalu zaslouží dorostenec Mrkvička, který vstřelil dvě branky, i vzhledem k tomu, že už nastoupil k třetímu zápasu víkendu.

Branky: 42. Golis - 24. a 34. Mrkvička, 39. Janovský, 44. Petr, 70. Peškar, 85. Vejprava st. Rozhodčí: Šimůnek, ŽK: 0:1. Diváků. 50. Mšeno: Braniš - Škvor, Kohout, Vejprava st., Mrkvička, Vejprava ml., Peškar, Novotný, Petr, Koudelka, Pokorný (18. Janovský).