„Turnaj měl dobrou úroveň, k vidění byly zajímavé zápasy," spokojeně konstatoval po turnaji šéf lučanského fotbalu Oldřich Churý.

Letošního ročníku se zúčastnilo osm týmů, chyběl ale vítěz loňského ročníku z Rychnova. Horkým favoritem na umístění na bedně byl tým Čečelic od Mělníka. Ten se totiž v minulém ročníku dostal do finálové skupiny a nechyběl tam ani letos.

Právě Čečelice ovládly skupinu A, když postoupily z prvního místa se ziskem sedmi bodů za dvě výhry a jednu remízu. Do finálové skupiny spolu s prvním týmem postoupila také Stará garda Lučan, která získala 5 bodů. Do skupiny o umístění pak pokračovala Vězeňská služba z třetího místa a poslední Kokonín, který nezískal ani jeden bod.

Skupinou B prošel bez ztráty bodu pozdější vítěz A-tým Lučan. Za ním skončilo družstvo Maják Jablonec s šesti body. Na třetím a čtvrtém místě skončily týmy Smržovky a Nové Vsi, které shodně získaly jeden bod.

Ve skupině o umístění na 5. - 8. místě zahrála nejlépe Vězeňská služba, když měla na kontě devět bodů a uhájila tak pátou příčku. Na konečném šestém místě skončil Kokonín s šesti body. Sedmá příčka připadla Smržovce a poslední skončila Nová Ves.

Nejlepší čtyři týmy pak spolu bojovaly o konečné prvenství a hlavní cenu od Pivovaru Rohozec padesátilitrový sud. Lučany ukázaly, že mají na turnaji dobrou formu a za dvě výhry a jednu remízu jim připadlo turnajové prvenství. Ve finálové skupině nejprve porazily Starou gardu Lučan 4:0, pak remizovaly s Čečelicemi 2:2 a nakonec porazily Maják Jablonec 3:1. Druhá příčka pak připadla Čečelicím s pěti body, třetí byl Maják se třemi body a čtvrtá příčka náleží lučanské Staré gardě.

Vítězná sestava Lučan: Volf - Vokuš, Dítě M., Brož, Hillebrand, Svozil, Feix, Tesař, Vokatý. Turnaj s přehledem řídila trojice rozhodčích Linhart P., Linhart M. a Trdla.

Konečné pořadí turnaje
1. Lučany
2. Čečelice
3. Maják Jablonec
4. Stará garda Lučany
5. Vězeňská služba
6. Kokonín
7. Smržovka
8. Nová Ves