Fotbalistům Mšena vyšel úvod utkání krajského přeboru, kdy skvělou individuální akci ve 3. minutě gólově zakončil Švorc. Ten sklidil potlesk i v 10., kdy cílenou střelou jen těsně minul domácí svatyni. V 15. mohl skóre pozměnit Čech, který však po standardce, kterou zahrával Samko, trefil jen tyč. A tak poprvé v zápase se naplnilo staré fotbalové pravidlo nedáš dostaneš, když o minutu později zaváhala hostující obrana a bylo srovnáno. Domácí, posazení na koně, mohli jít do vedení v 19. minutě, ale Kobachidze skvěle zasáhl. Nadále se hrál fotbal nahoru dolů a z toho mohl vytěžit ve 26. Hartman. Avšak svoji tutovku neproměnil. O chvíli později se neujmula ani střela Macháčka. Ve 28. se opět zaskvěl Kobachidze, který dvakrát po sobě zabránil gólu.

Výborná akce ve 38.vedla k šanci Štětkáře, ale ten ve vápně netrefil míč. Poločasové skóre vyznělo pro domácí, kdy zády tečovaný míč skončil v síti hostů. Vyrovnat mohl výborně hrající Švorc, ale tentokrát svoji šanci neproměnil. Chuť si spravil chvíli po přestávce, kdy zakončil stejně jako při první brance. Domácí rychle kontrovali a při brejku nastřelili tyč. Chleba se lámal v 55. minutě, kdy v rychlém přechodu Hartman předložil zlatý míč Čechovi, ale jeho střelu z bezprostřední blízkosti domácí brankář vytěsnil na břevno.

Padl krutý verdikt

Z protiútoku dokázal Hrádek vytvořit těžký závar, kdy dvě tutovky Kobachidze zase vytěsnil. Ale na tu třetí již nestačil. Podruhé pro Mšeno platilo: Nedáš dostaneš. A navíc, bohužel pro hráče Mšena, od této doby bylo už na hřišti jen jedno mužstvo, a to domácích. Ti udělali konečnou podobu výsledku, jenž vzhledem k průběhu utkání je pro hosty příliš krutý. Ale na to se ve fotbale nehraje. V 61. chytil Kobachidze další tutovku, ale v 74. soupeř přidal na 4:2, o pár minut na 5:2. Definitivní tečku mohl udělat bývalý mšenský hráč Bém. Ale jeho střela z pokutového kopu vedla jen do břevna. Trenér hostů Vladimír Mařas řekl: „Gratuluju domácím, předvedli to, na co jsem své hráče upozorňoval. V zápase jsme naivně podcenili řadu situací a tím si zápas prohráli. Otázkou je, zda mají všichni hráči právo nosit dres Jiskry Mšeno."

Branky za Mšeno: 4. a 50. Švorc. Rozhodčí: Horák.