Albrechtické mužstvo chtělo v zápase I. B třídy východ pokračovat po minulé domácí výhře, když nastoupili proti poslednímu mužstvu v tabulce. Ale začátek byl trochu jiný, než si domácí představovali. Hosté byli častěji u míče a také před brankou Albrechtic, což se jim nevyplatilo. A 15. min. po dorážce Brodským šli dokonce do vedení. Domácí se hned po rozehrání v 16. minutě dostali před branku hostí a po pěkné akci Sedláka a Pipka,m kterou zakončil Bělohlávek na 1:1.

 Albrechtice - Držkov  8 : 1 (3:1)

Ve 20.minutě odpustil hlavní rozhodčí hostům penaltu za jasné podražení Štěpničky.Ve 25., po rohu, nastřelil Pipek hlavou tyč. Ve 30.minutě centroval J.Sedlák před branku, kde Bělohlávek tečoval a bylo to 2:1.

Ve 34. minutě Štěpnička nahrál Bělinovi, který z 25 metrů nádherně trefil branku a bylo to 3:1. Tak také skončil první poločas.

  V 52. minutě kopali hosté přímý kop, který skončil na tyči domácí branky.V 63. minutě napodobil J. Sedlák Bělinu a ze 30 metrů volejem navýšil na 4:1 pro domácí. V 65.minutě, po chybném rozehrání brankáře hostí, šel Bělohlávek sám na branku, ale zbrkle přestřelil.

 V 72.minutě si to mohl tentýž hráč zopakovat, ale jeho střelu vyrazil brankář. V 76., po pěkné akci Štěpničky, zakončil Pipek na 5:1. V 80. minutě,  po centru M.Sedláka, pěkně zakončil na 6:1 Štěpnička.

V 85. minutě kopali domácí přímý kop, který pěknou střelou zakončil M.Sedlák na 7:1.V 85. měli velkou šanci hosté, ale míč skončil dvakrát na břevně. V 90., po pěkné akci Bělohlávek, J.Sedlák druhý jmenovaný zakončil divoké skóre na 8:1. pro domácí.

 Albrechtice tak daly pěkný dárek vedoucímu družstva, který oslavil krásné sedmdesátiny.  

 Diváků: 94,  ŽK: 0:4

 Za Albrechtice: Žanta, Vávra, Zelinka, Bělina, Bělohlávek, Hradecky, Pipek, J.Sedlák, M. Sedlák, Štěpnička, Honzák, Kulhánek, Šimek, Koldovský

 Držkov: Pěnička, Polman, Dvořák, Čermák, Machala, Vrabec, Brodský, Berka, Stumer, Zajíc, Linhart, Vágner, Fišer, Ševčík,

 Branky:  2 Bělohlávek, Bělina, Pipek, 3 Sedlák, Štěpnička -  Brodský