FK Kratonohy – Jiskra Mšeno 2:1 (1:1)

„První poločas jsme hráli velmi dobře. A měli jsme pět gólových šancí. Ale gól jsme nedali. Soupeř se dostal jednou před naši bránu a gól dal. A na to umíráme,“ okomentoval výkon svého týmu trenér Mšena Josef Just.

DALŠÍ GÓL UŽ NEPADL

Druhý poločas už tak dobrý ze strany Mšena nebyl. Hráčů moc k dispozici trenér neměl. Na lavičce seděli dva zranění. Vítěznou branku vstřelili domácí pár minut před koncem utkání. A to už hosté nebyli schopní výsledek zápasu otočit.

Spanilá jízda Cyklostezkou Járy Cimrmana z Návarova do Tanvaldu proběhla 10. června již potřinácté.
OBRAZEM: Nadšenci vyrazili stezkou Járy Cimrmana

VĚŠTBA SE ASI VYPLNÍ

Poslední zápas sezóny čeká svěřence trenéra Justa tentokrát mimořádně v pátek 15. června na domácím hřišti. A přijede vedoucí tým… „V tabulce jsme byli sedmí. Po tomto kole nás ale některé týmy přeskočí. Na začátku sezóny jsem věštil jedenácté místo. Možná, že se vyplní,“ zamyslel se nad divizní tabulkou Josef Just.

Ostatní týmy mají ambice vyhrávat a získávat body. Mšeno nevyhrálo již několik kol a remízy k úspěšnému posunu v tabulce nestačí. „V pátek hrajeme s prvním v tabulce, který má už jen krok k postupu. I když poslední náš výkon nebyl špatný, nemůžeme s takovým myslet na lepší celkové umístění,“ uvedl trenér.