Velké Hamry - Košťálov 1:2 (1:2)

K tomu, aby Velké Hamry měly jistotu druhého místa v tabulce, a tedy postup do krajského přeboru, musely doma uhrát alespoň bod s Košťálovem. Nervozita však domácím svazovala nohy. První kloudnou akci vymyslely Hamry v 33. minutě, a hned z toho byla branka. Hlubuček našel přesně před brankou Horvátha, který nekompromisně zavěsil. Pak ale přišel ze strany domácích nepovedený závěr poločasu. Nejprve v 42. minutě využil volný kop Janata a vyrovnal na 1:1 s pomocí slabší chvilky brankáře Blahny. V závěrečné minutě prvního dějství pak centroval z pravé strany před branku Smolík, kterému se míč svezl po kopačce, ale k překvapení všech si našel cestu do sítě obloučkem na zadní tyč 1:2.

Hosté se v druhém dějství soustředili více na obranu, ale spoléhali na brejky. Hamry měly více ze hry, jenže se nedostaly do pořádného zakončení, protože většina střel našla jen některého z obránců a byly zblokovány. Závěr byl ve znamení nervozity Velkých Hamrů, takže chybělo více klidu v zakončení a přípravě gólových šancí. Košťálov se tak dotáhl na druhé Hamry s pouhou bodovou ztrátou. Nicméně podle slov lavičky Košťálova na utkání v Hamrech nemusí domácí tak moc zoufat, protože by Košťálov podle všeho postupovat o soutěž výš nechtěl. Hamry mohou postup potvrdit v příštím kole na půdě Hejnic.

Branky: 33. Horváth - 42. Janata, 45. Smolík. Rozhodčí: Marek, ŽK: 3:3. Diváků: 150. V. Hamry: Blahna - Průcha, Zajíček, Matocha, Jiříkovský - Krejčí (46. Miček), Mihálik, Řezáč (70. Prousek Vl.), Paldus - Horváth (80. Říha), Hlubuček.

Mšeno B - Lomnice 6:4 (4:1)

Rezerva Mšena si zápas s Lomnicí předehrála v týdnu a již během prvního poločasu si domácí vytvořili pohodlný náskok tří branek. Hosté se sice snažili zápas zdramatizovat ve druhém dějství, ale zkušenější Mšeno si vývoj zápasu pohlídalo a zvítězilo 6:4.

Branky: 12. a 21. Petr, 39. a 57. Pokorný, 28. Čech, 71. Rudolf z pen. - 70. a 80. Starý, 18. Vavrinec, 48. Michal Drábek z pen. Rozhodčí: Hrbáček, ŽK: 2:2. Diváku: 20. Mšeno: Braniš - Škvor, Pavlata, Vejprava, Heinrich - Rudolf, Sekerák (29. Matoušek), Jiroušek, Lietava - Petr (46. Jánský), Pokorný (71. Dresler).