„Hlavním záměrem bylo vytáhnout děti od počítačů ke sportu," uvedl za pořadatele, kterými byly Sokol Rádlo a Sokol Kokonín, Petr Havlíček.

ODSTARTOVALI TRADICI

Jejich hráči startují v jednom týmu a turnajů se zúčastňují pravidelně. Ale tentokrát se rozhodli, že jeden také sami zorganizují. „Byl to první ročník halového turnaje a neměli jsme problém ho naplnit. O turnaje pro přípravky je zájem. Dopoledne hrálo šest týmů ročníku 2008 a domácí nechyběli. „Jako domácí a pořadatelé jsme si turnaj také vyhráli," uvedl s úsměvem Petr Havlíček a dodal: „Získali jsme také ocenění pro nejlepšího brankáře, kterým byl Matěj Karásek a pro nejlepšího střelce. Tím se stal Tobiáš Havlíček."

SPONZOŘI OPĚT POMOHLI

V další části se utkaly ročníky 2006 a vítězem se stal Železný Brod. „Jako pořadatele nás potěšilo, že přišli povzbuzovat rodiče a vytvořili příjemnou atmosféru," dodal Petr Havlíček. Potvrdil, že fotbalisté z týmu Rádlo Kokonín pilně trénují i v zimě a každý víkend se zúčastňují turnajů v okolí. „Děkujeme také sponzorům, firmě JATOP SERVICES, s.r.o. která pomohla uhradit náklady a Lahůdkářství Nika, to připravilo pro kluky dobroty.