V Lučanech se hrálo poslední utkání I. B třídy východ v letošní sezóně. Obě mužstva do utkání vstoupila aktivně. Hra se přelévala z jedné strany na druhou. Domácím se z několika šancí nepodařilo vstřelit gól. Ale zadařilo se hostům, a to dvakrát po sobě ve 27. a 29. minutě. Než se domácí otřepali, tak dostali na 0:3 v 35. min pro hosty.

Domácí byli otřesení z takovéhoto přídělu, a tak se do kabin šlo za stavu 0:3. Do druhého poločasu domácí vsadili na útok, kdy pozměnili rozestavení na tři útočníky. Podařilo se snížit v 50. minutě domácím Kohoutem.

Rozhodčí hru kouskoval

Pak se chystal domácí nápor. Ten byl však zastavený častým kouskováním hry hlavním rozhodčím. Ten k údivu domácích i hostů začal úřadovat a s největší pravděpodobností si chtěl poslední zápas jara užít on. Domácí se již pak na nic nezmohli, a tak prohráli 1:3.

Lučany - Horní Branná 1:3

Hodnocení trenéra Lučan Jakuba Chroustovského:

Hosté u nás předvedli kvalitní zápas. Podařilo se jim vstřelit 3 góly v rozmezí osmi minut první půle, a to nás srazilo. Nám už se se zápasem ve druhém poločase nepodařilo nic udělat. Chyběla nám polovina hráčů, a tak dostali příležitost méně vytížení včetně našich dorostenců. Nicméně se na toto nevymlouváme a gratulujeme Horní Branné k výhře. Hlavního rozhodčího komentovat nebudeme. Nicméně jsme se s hostujícím trenérem ve druhém poločase některým rozhodnutím zasmáli.

Sestava Lučan: Sobotík Štěpán, Patočka, Sobotík Šimon, Kohout, Horký, Röschl, Maňák, Dítě, Nesvadba, Bukvic, Pavelka, Kocourek, Kořínek, Haltuf, Chroustovský

Branky: 50. Kohout - 27. Šimek, 29. Kubelka, 35. Vašek