Béčko Plavů zajíždělo k poslednímu zápasu OP do Tanvaldu bez velkých ambicí. Utkání se totiž hrálo ve stejný čas jako zápas áčka v Držkově. Nakonec ale sehrálo vyrovnanou partii a o body přišlo až v závěru utkání.

Do vedení šly Plavy již v 6. minutě Tomíčkem po centru Šimčíka. Vyrovnání přišlo v 10., kdy zaváhání hostů na pravé záloze a obraně využil domácí Kodytek. Hosté hrozili zejména z rychlých brejků a z rohů. Po jednom z nich se hlavou ve 35. nemýlil Jandura. Škoda, že další šance, které měli Jandura,Tomíček nebo Kouřil, zůstaly nevyužité.

CO NA TO ROZHODČÍ?

Stínem prvního poločasu bylo zranění Červinky, který po třech brutálních zákrocích domácího stopera musel již v 16. minutě opustit hřiště. „Ale opustit hřiště měl i domácí stoper, a to s červenou kartou, že pane Smoleňáku," ptali se Plavští.

Druhý poločas začal v režii domácích, ale jejich snaha většinou končila na zbrklosti a střelecké nemohoucnosti. „Bohužel jejich převaze v druhém poločase úspěšně dopomáhal svým výkonem hlavní rozhodčí Smoleňák ml. Důsledkem toho bylo i přiostření hry a zbytečné vzájemné oplácení faulů," uvedl za hosty Luboš Tomíček.

Vyrovnání přišlo v 69., kdy po zbytečně ztrátě míče Tomíčkem se nemýlil Horváth. O tři body pak hosté přišli v 83. minutě, když po centru na přední tyč uklidil míč do branky hostů břichem Horváth.