„Celý zápas jsme měli mírnou převahu. Domácí spoléhali na brejky, gól jsme dali v 17. minutě, jeho autorem byl Kováčik,“ okomentoval vítězství hamrovského áčka v zápase krajského přeboru vedoucí týmu Rudolf Říha.

 FK Sedmihorky – TJ Velké Hamry 0:1 (0:1)

 Utkání se hrálo na hodně podmáčeném terénu, na kterém se nedalo příliš fotbalové tvořit. Domácí měli velkou šanci ve 40. minutě, tu ale hosté přežili. „Druhý poločas už jsme jen kontrolovali, nepustili jsme je do žádných šancí. Body ze Sedmihorek jsme si přivezli do Hamrů,“ řekl Rudolf Říha.

 V dalším kole mají svěřenci trenéra Hnídka doma Hrádek. Tabulka je vyrovnaná a každý soupeř je těžký, každý čeká na chybu druhého. „Skalice a Přepeře také bodují, takže potřebujeme určitě doma vyhrát,“ řekl jasný úkol vedoucí týmu.

 V mužstvo chybí Hamrům Marek Kozel, který má vážně zraněné koleno a bude v léčení delší dobu. Hráčů ale mají Hamry dost.

 Sestava Hamrů: Kobachidze, Macháček, Bistiak, Kováčik, Dorničák, Hlubuček, Šidlo, Soukup, Linka, Rudolf, Šedý, Dědek, Vencbauer, Žitka, Říha, J. Štětkář, D. Štětkář.