Galerie: Příběh legendy Boršč

Boršč - nejslavnější polévka východu, nejznámější jídlo z červené řepy. Anna Unger V oblíbených Lokálech skupiny Ambiente boršč nevaří šéfkuchaři, ale uklízečky. Není divu, obvykle pocházejí z Ukrajiny. V oblíbených Lokálech skupiny Ambiente boršč nevaří šéfkuchaři, ale uklízečky. Není divu, obvykle pocházejí z Ukrajiny. V oblíbených Lokálech skupiny Ambiente boršč nevaří šéfkuchaři, ale uklízečky. Není divu, obvykle pocházejí z Ukrajiny. Klasický boršč Podle Anny Unger Bistro Váleček Bistro Váleček a jeho majitelka Anna Unger. Boršč nedávno rozpoutal přestřelku mezi Ruskem a Ukrajinou. Komu tahle polévka vlastně patří? Vepřové, nebo hovězí? Anna Unger používá pro svou verzi boršče dva druhy hovězího. Ale ještě častěji připravuje variaci bezmasou. Bronislava Bernas z Lokálu U Bílé kuželky. V Polsku mají svůj boršč zvaný barszcz. Na obrázku s uszkami, tedy malými plněnými knedlíčky. Jurij Kolesnik Krémový boršč podle Jurie Kolesnika s batáty a fenyklem. Spory jsou mj. i o populární dort Pavlova.