HC Vlci Jablonec nad Nisou NED Hockey Nymburk 3:4 (1:1, 0:1, 2:1 - 0:1) po prodloužení

V dalším zápase II. hokejové ligy se domácím Vlkům nic nedařilo. Soupeř hrál těsnou osobní obranu, nic domácím nedovolil, výborně bruslil. Nymburští borci Jablonec okamžitě atakovali, když se chtěl do něčeho pusitit. Domácí neměli na nic čas. "Bylo to takové upracované utkání, ale i přes tu upracovanost jsme dovedli uhrát remízu. Prodloužení ale pro nás brzy skončilo. Dnes jsme měli smůlu na hokejkách. Připsali jsme si jen jeden bod, zápas se nám vůbec nepovedl. Je lepší, když na něj rychle zapomeneme," okomentoval výkon vlčí smečky sekretář klubu Karel Hornický.

Z průběhu utkání bylo vidět, že Nymburští si Vlky pořádně nastudovali a připravili se i na úzké hřiště, které je v Jablonci čekalo. "Byli hned u našich hráčů, rychle bruslili, nedali nám na nic čas a nezůstávali stát jako ostatní soupeři. Pořád byli u nás, neměli jsme šanci na zpracování nahrávky," dodal Karel Hornický.
 

Branky a nahrávky: 17. Maďar (Brokeš, Abraham), 42. Abraham (Babec), 59. Pavlů – 15. Stehlík (Kříž), 31. Josefus (Kolouch, Smejkal), 41. Stehlík (Kříž), 61. Josefus (Kříž) 
 

HC Vlci Jablonec nad Nisou: Hosnedl (Jelínek) – Melovič, Mrkvička, Pilař, Pavlů, Čechura, Abraham, Havelka – Šilhan, Hájek, Nezbeda, Frk, Homolka, Babec, Tondr, Gecko, Brokeš, Maďar, Bříška
NED Hockey Nymburk: Krofta (Sup) – Kříž, Hroudný, Tržický, Mašek, Knesl, Jirásek – Stehlík, Josefus, Král, Kuzďas, Bouřil, Arnošt, Kolouch, Smejkal, Eis, Kačírek