HC Děčín : HC Vlci 5 : 3

Oporou tak pro hosty byl brankář Stejskal , který musel řešit hned několik složitých situací. A ve čtvrté minutě ho uchránila od pohromy po střele Oliveriuse tyčka jeho branky.

Jablonečtí mohli přibrzdit tlak Děčína v 6. minutě, nevyužili ale trestné střílení a naopak domácí celek se dostal po úniku Fojta do vedení.Stále se hrálo více před brankou Jabloneckých. I ti ale měli možnost skórovat, když se do úniku dostal Šulc.

Jenže domácí brankář Kácha byl pozorný. V 17. minutě se hosté vyrovnání přeci jen dočkali a bombou od modré srovnal skóre Homolka. Jenže v závěru třetiny se podobným způsobem prosadil domácí Vegner. I druhá třetina se odvíjela ve stejném duchu a Děčínští zvyšovali z přesilovky ve 25. minutě. Hra hostí byla v té době poznamenaná častými vyloučeními, i tak ale dokázali snížit, když se prosadil před brankou Peřina.

Ve 43. minutě měli Vlci výhodu přesilovku 5 na 3, výhodu však nevyužili. Po jejím skončení ale přeci jen stav zápasu vyrovnali a šťastným střelcem byl Schütz.

Domácí odpověděli během minuty a Volráb je opět poslal do vedení. Snahu Vlků o zvrat definitivně zabrzdila přesná střela Oliveriuse v 51. minutě a v bojovném závěru se stav již nezměnil.

Prezident klubu Petr Cinibulk všechna přípravná utkání pozorně sleduje a poslední okomentoval slovy: „Chceme v přípravných zápasech dát šanci všem novým hráčům. Za týden se náš kádr zúží už jen na dvacet vybraných do sestavy. V týmu teď převažují jablonečtí hráči."

Sestava:

Stejskal,Zeman,Abraham, Lacek, Pilař, Čechura,Zet, Hloušek,Homolka,Vašek, Kuch,Peřina,Pulec,Šulc, Schütz, Frk

Třetiny:2:1, 1:1, 2:1

Branky:17.Homolka (Abraham), 37. Peřina (Abraham) , 45. Schütz ( Kuch)