V lize staršího dorostu měli domácí šťastný víkend.

Kolín je nejlepší tým dorostenecké ligy, neztratil ještě ani bod. Jablonečtí nebyli dostatečně aktivní a důrazní. „Do druhé třetiny jsme si řekli, co je třeba změnit. Začátek třetiny vypadal dobře, pak jsme se dostali pod tlak. Vzali jsme si oddechový čas, ale hned po něm jsme dostali na 3:0," vylíčil průběh utkání Jiří Kubsch, jeden z trenérů dorosteneckého týmu. Třetí branka je ale řádně nabudila a korigovali utkání na 3:2. Dokonce začali domácí přehrávat. Ve třetí třetině měli také několik příležitostí a vyrovnání viselo na vlásku. V závěru zápasu už soupeř situaci ale kontroloval a vyrovnání Jabloneckým nedovolil. „Přesto jsme ale s výkonem hráčů spokojení. Od třicáté minuty byl kvalitní a všem jsme po zápase poděkovali," zhodnotil závěr trenér.

Sestava: Vích, Jiránek Flek, Dlabola, Opočenský, Šuráň, Vlad, Hujer, Vodseďálek Rudolph, Cadrik, Král, Tkáčik, Foerster, Kvapil, Koula, Mizera, Šíp, Mocek. Branky: Král (Cadrik), Foerster.

TJ HC Jablonec - Žďár n.S. 3:2 (0:1,3:1,0:0)

Průběh utkání vyzněl ve prospěch Jablonce. „Zápas jsme měli ve své moci, jen se nám nedařilo střelecky. Ve druhé třetině jsme výsledek obrátili. Pak jsme ale doplatili na naši nedisciplinovanost. Na obou stranách bylo hodně zbytečně vyloučených, a to i díky některým nesrozumitelným výrokům rozhodčích," popsal další duel trenér Kubsch. V závěru utkání se střídaly přesilovky. Těžký soupeř se bránil, jak mohl. Ale mladí Vlci byli hokejově lepší.

Jablonec: Jiránek, Vích Flek, Dlabola, Habermann, Opočenský, Vlad, Hujer, Vodseďálek Rudolph, Cadrik, Král, Šuráň, Tkáčik, Foerster, Kvapil, Koula, Mizera, Mocek. Branky: Rudolph (TS), Habermann Richard (Foerster), Foerster (TS)