Odborná porota Deníku zasedla hned den po skončení soutěže a vybrala trojici snímků, která členy poroty nejvíce oslovila.

„Každý z nás měl svého favorita, takže to nebylo vůbec jednoduché rozhodování. Nakonec jsme zvolili fotografii, kterou nám zaslala paní Pirklová. Autorka na ní zachytila polibek mezi dětmi. Jen těsně druhý skončil snímek Jany Koubové s jahodovým srdcem a mezi favority se probojovalo i zvířecí líbání od Jany Sotonové,“ vyjmenoval zástupce ředitele Deníků a člen poroty Martin Nevyjel, který připomněl, že čtenáři sestavovali album lásky v rámci projektu vydavatelství Vltava Labe Media nazvaného Jak milují Češi.

Tři nejlepší snímky na téma "láska"

Do toho se zapojilo bezmála deset tisíc čtenářů, kteří odpovídali na podrobný dotazník o často zbytečně tabuizovaných tématech. „Jaký je skutečný intimní život Čechů se tak můžete dočíst každý den na stránkách Deníku, ale také v týdenících a časopisech, které vydáváme. Seriál na našich stránkách najdete celé léto,“ poznamenal Martin Nevyjel.

Vítězce naší soutěže nejen gratulujeme, ale zároveň jí zasíláme poukaz na romantickou večeři pro dva v exkluzivní restauraci.

Jak milují Češi.Zdroj: Deník