Návštěvníci se mohou těšit na smíšené vystoupení bengálských tygrů a afrických lvic, vzdušnou akrobacii na visuté hrazdě, ukázky volného výcviku koní, žongléry, cvičené psíčky nebo na vystoupení s burskými kozlíky.

Chloubou cirkusu je unikátní zlatý tygr Batu. Jde o genetickou mutaci, podobnou jako u tzv. bílého tygra. Představení začíná ve čtvrtek a v pátek v 17.00 hodin, v sobotu ve 14.00 hodin a v neděli v 11.00 hodin.

Cirkusové ZOO je otevřené každý den již od 10 hodina a zavírá se hodinu před představením Vstupné je 50 korun za osobu a děti do tří let v doprovodu rodičů mají vstup zdarma. „Důkazem dobrých podmínek, ve kterých jsou zvířátka držena, může být například několik odchovů mláďat tygrů a tigonů, kteří se u nás narodili," píší na svých webových stránkách majitelé cirkusu.

Tigon je potomek lvice a samce tygra. Je velmi vzácný a na světě existuje jen velmi málo exemplářů tigonů. Oproti ligerovi, kdy otcem je lev a matkou samice tygra a jehož chov je snazší, se vyznačuje menším vzrůstem. Samec tigona má menší hřívu kolem hlavy a krku než tomu je u lva. Spojuje se v něm trochu z obou – ze lva i z tygra. Jako tygr miluje vodu a zvukově se projevuje jako tygr frkáním i jako lev daleko slyšitelným voláním.