Nový seriál Jabloneckého deníku s názvem Jak jsme žili, který exkluzivně vychází v pátečním vydání, si našel nejen své příznivce, ale i aktivní přispěvatele. Sami posíláte do redakce nascanované staré fotografie z období 1918 – 1993 a my je zařazujemek jednotlivým tematům a průběžně zveřejňujeme.

Největší zájem ale vzbudila budova staré porodnice, která přešla na kraj a ten ji jako opuštěnou a hlavně nepotřebnou prodává. Novým nabyvatelem je Jablotron, kde se rozhodli ji sbourat a postavit zde nový objekt.

Snímků těch, kteří se zde poprvé sami nadechli, přišlo velké množství a některé z nich přišly i ze zahraničí. Proto jsme se s naším partnerem Českou mincovnou rozhodli pro soutěž. Všechny fotografie jsme zařadili do ankety a ve středu 18. dubna startuje hlasování. Kdo získá nejvíc hlasů, vyhraje.

O CO HRAJEME?

Ve hře jsou tři stříbrné medailonky Madona s dítětem na  řetízku a tři poukázky na kadeřnické služby v jabloneckém Studiu William´s. Všem výhercům je předáme osobně či pošleme poštou po uzavření hlasování, které je otevřené do pátečního poledne 18. května. Svůj hlas můžete dát svému favoritovi vždy jednou za hodinu.