Koncert měl pár zajímavých momentů a zakončilo ho bravurní finále. 

MARTINA JE POKLAD

Pokladem kapely je její stálý host - zpěvačka Martinou Pártlová, finalistka soutěže X factor. Jen si už dnes málokdo vzpomene, že Martinu v této hudební reality show koučovala Gábina Oswaldová. Po předchozích vokalistkách skupiny Lence Dusilové i Ewce Farne navázala na jejich pódiovou energii. Pohledná Pártlová je sebejistá v jejich dávném repertoáru v čele s písní Proměny - i v novinkách. Ty se sice teprve na album dostanou, ale kapela již jimi dělá publiku radost naživo.

Sebastian vyráží na Vesmírná tour 2017.
Je to konečně koncert, který jsem si vždycky přál, říká zpěvák Sebastian

Energie kapely je pověstná, její humor nakažlivý. Takže Černý nezapomněl hlásit, že o Vánocích je Čechomoru dovoleno dělat si ze žen legraci. A dokázali to i písničkou. Nabízí efektní hudební výkony, které si finální stage ovation publika zasloužily. A pěkné od Čechomoru je, že dál trvá na svých benefičních aktivitách.

NOVÉ ALBUM UŽ NA JAŘE

Rockově lidová kapela okolo kytaristy Františka Černého a houslisty Karla Holase (ex České srdce) slibuje na léta páně 2018, rok svého třicátého výročí, nové album. Už od léta z něj svému publiku nechává ochutnávat a zdá se, že to bude lahůdka v duchu hitů minulých, další jistota hitparád.

Tomáš Klus.
Dvojitý koncert Tomáše Kluse v Jablonci má charitativní rozměr

Repertoár koncertu byl vyrovnaný, nechybělo vděčné Místečko, Husičky husičky, Mezi horami, televizní reklamní Tady jsem doma, pěkná koleda Tisíc andělů… Tisíc andělů, tisíc serafů, nad povijanem bdí, když bůh lásky spí, tvrdila kapela se zpěvačkou. Věru záslužná vánoční práce…

RADIM HLADÍK NÁM TU CHYBÍ

Šest muzikantů střídalo nástroje, jak to šlo. Bavili sebe i nás, na nové tváře kapely už jsme si zvykli, nebo si brzo zvykneme. Stejně, jako jsme si bohužel rychle zvykli na to, že už není mezi námi excelentní český rockový kytarista Radim Hladík. Ale i Čechomor si na něj vzpomněl. To když zhruba v půli koncertu vystřihl krásný song Hladíkovy kapely Modrý efekt, lidovku co se neomrzí. Ej padá padá rosenka…