ito dva výjimečně nadaní studenti konzervatoře Jana Deyla pro zrakově postižené v Praze předvedli opět své muzikantské umění. Během koncertu zněl monumentální zvuk varhan ve spojení se sílou nabitým barytonem opravdu mimořádně.

A že šlo o výjimečný zážitek, potvrdili sami diváci, kteří umělce odměnili dlouhým aplausem vstoje. Oba mladé umělce to velmi potěšilo a velká účast je také překvapila. „Diváci si pochvalovali zejména velmi vyzrálý a profesionální výkon, který na svůj mladý věk, oběma je dvacet pět let, předvedli. Mnozí se také ptali, jestli je budou moci v Jablonci slyšet i příští rok. Můžeme slíbit, že se o to pokusíme, když už tu mají takové publikum" dodala s úsměvem Helena Mikšíčková ze společnosti Jablonecké kulturní a informační centrum, která akci pořádalo.

Další koncert v rámci cyklu se koná v úterý 22. července v kostele sv. Anny. Představí se na něm smyčcový kvartet Ad libitum, zpěvem potěší Jarmila Klokočníková a Hanka Herkommerová. Na housle se představí Anička Klokočníková.