Lenka z Kutné Hory vzala své hodnocení od konce: „Z Guano Apes jsme chtěli odejít pop pár písničkách, byla víc zima, než jsme čekali. Ale nakonec jsme rádi, že jsme zůstali. Jen nás překvapilo, že zpěvačka od Apes přišla na scénu v teplákách. Ale jejich hity v čele s Open Your Eyes a Rain nás zase dostaly,“ přiznala.

„Divokej Bill nezklamal. Nikdy ho nevynecháme,“ shodli se Radka z libereckého Machnína s Alešem z Háje. „Velšanka Bonnie Tyler s kapelou bavila desetitisíce. Byla dobrá, jen možné moc v náladě,“ dodali ti dva. Typickým chraplákem zazpívala hity Heroes, It´s a Heartache nebo Total Eclipse of The Hearth.

Festival Benátská! 2018
FOTO: Festival Benátská! začal svěže, hity Doctora P.P. a Olympic

A Komunál nezklamal Lenku z Kutné Hory. „Těšila jsem se na něj, i když už to jsou padesátníci. Hit Je to zlý byl od nich jasnej,“ tvrdila.

Radce z Machnina velkou radost udělali BSP, je to pro ni jistota nejen díky hitu Země vzdálená.

„A v kombinaci s unikátním zatměním Měsíce to bylo perfektní, i když jsme odpoledne dost zmokli. Bavila mě i Tublatanka, i když minule s houslemi a violoncellem to bylo dokonalý,“ vzpomínala.

V sobotu pokračuje festival svým třetím dnem. Fanoušci se mohou těšit na Žlutýho psa, Anetu Langerovou, Jarka Nohavicu nebo Bena Cristovaa.