Kino Radnice Jablonec: 11., 12., 13. květen Streetdance 2 (3D), 17.30. Po fenomenálním úspěchu prvního dílu přichází na taneční parket kin jeho zbrusu nové pokračování. Čekají vás nové neotřelé kombinace tanečních stylů a vášnivé temperamentní souboje na tanečním parketu i v lásce.

Kino Radnice Jablonec: 11., 12. květen Temné stíny, 20.00. Zbrusu nová černá komedie z dílny Timu Burtona. Hlavní hrdina Barnabas Collins (Johnny Depp) se probouzí dvě stě let po té, co byl pomstychtivnou čarodějnicí (Eva Green) proměněn v upíra. Vrací se na své polorozpadlé panství a zjišťuje, že soužití s duchy, vlkodlaky a čarodějnicemi není žádná sranda ani pro upíra.

Kino Radnice Jablonec: 11. květen Avengers (2D), 22.15. Marvel Studio uvádí na scénu super hrdinský tým všech dob: Iron Mana, Neuvěřitelného Hulka, Thora, Captaina America, Hawkeye a Black Widow. Když se objeví nepřítel, který ohrožuje světovou bezpečnost, Nick Fury, ředitel mezinárodní mírové agentury S.H.I.E.L.D., potřebuje sestavit tým, který by odvrátil světovou katastrofu. Začíná provádět nábor…

Kino Radnice Jablonec: 12., 13. květen Piráti (3D), 15.00. Animovaná rodinná komedie z dílny Aardman Animations (Wallace & Gromit, Slepičí úlet, Spláchnutej) o partě tak trochu praštěných pirátů, kteří se navzdory své smůle a nešikovnosti snaží získat cenu „Pirát roku". Soupeřem jim nebudou pouze ostatní piráti, ale i britská královna, která bukanýry vůbec nemá v lásce…

Kino Radnice Jablonec: 12. květen Prci, prci, prcičky: školní sraz, 22.15. Po třinácti letech se na scénu vracejí prakticky všichni oblíbení „sexuální štvanci", včetně Jimova táty a Stiflerovy mámy. Vy se proto raději připravte. Pro jistotu na všechno.

Kino Radnice Jablonec: 13. květen Okresní přebor – poslední zápas Pepika Hnátka, 20.00. Nová česká komedie vychází z populárního televizního seriálu a jak sám název naznačuje, ve filmu se objeví legendami opředená postava trenéra s licencí – Josefa Hnátka (Miroslav Krobot).

Kino Junior Jablonec: 11., 12., 13. květen Věra 68, 18.00. Vzlety a pády nejslavnější české gymnastky Věry Čáslavské v novém dokumentu Olgy Sommerové. Osud gymnastky je zároveň zrcadlem československé historie a jedinečným fenoménem v historii českého národa.

Kino Junior Jablonec: 11., 12., 13. květen Tady to musí být, 20.00. Existen­ciální road-movie se skvělým soundtrackem (David Byrne) vypráví o bývalé rockové hvězdě (Sean Penn). Ten se ve svých padesáti letech stále obléká ve stylu gothic a žije v Dublinu ze svých autorských honorářů. Po smrti otce, se kterým dlouhá léta nekomunikoval, se vydává na cestu napříč Amerikou, aby naplnil otcovo velké přání…

Kino Železný Brod: 13. květen Kocour v botách, 15.00. Ve filmu zastihnete titulního hrdinu v době, která časově předchází setkání se zeleným zlobrem. Je to psanec a zločinec, na jehož hlavu vypsali bohatou odměnu, ale copak by ty obrovské černé oči dokázaly podvádět a krást? Všechno určitě musí být úplně jinak, což se taky vzápětí potvrdí, když se kocour v honbě za třemi kouzelnými fazolkami ocitne tváří v tvář Valdovi Cvaldovi, nejlepšímu kamarádovi z dětství, který ho jednoho nepěkného dne podrazil tak, že se z kocoura stala štvaná zvěř. A z Valdy Cvaldy nepřítel. Navzdory intuici se společně s ním a mazanou kočičí zlodějkou Čiči tlapičkou vydává vstříc dobrodružství, během něhož se utká s nebezpečnými zločinci jménem Jack a Jill, navštíví vzdušné zámky, zachrání rodné město a možná i očistí své jméno. Pokud ho ovšem Valda Cvalda znovu nepodrazí.

Kino Železný Brod: 13. květen Vejdi do prázdna, 19.30. Po tragické smrti rodičů při autonehodě jsou sourozenci Oskar a Linda rozděleni. Znovu se setkávají až v Tokiu – v rušném, tajemném a pro dva mladé lidi nebezpečném městě. Oskar pracuje jako drogový dealer, Linda ve striptýzovém baru. Oba si slíbí, že už se za žádných okolností nikdy neopustí. Jedné noci je Oskar při policejní šťáře zastřelen. Ale slib, který si dali, mu nedovolí opustit tento svět. Jeho duch bloudí nočním Tokiem a realita ztrácí pevné obrysy. Přítomnost se začíná míchat s minulostí i budoucností ve vizuálně úchvatný a přitom děsivý koktejl. Podmanivý film z prostředí tokijských nočních klubů, který vypráví o životě, o smrti a o lásce. Režisér Gaspar Noé v tomto snímku posouvá hranice filmu a nabízí divákům nevšedně silný zážitek.

Kino Jas Tanvald: 11., 12. květen Avengers 3D, 17.00. Americký akční dobrodružný film. Oblíbené komiksové postavy poprvé spolu bojují proti zlu. V hlavních rolích Robert Downey Jr., Chris Evans, Chris Hemsworth a Scarlett Johansson.

Kino Jas Tanvald: 11., 12. květen StreetDance 2 3D, 19.30. Britský taneční romantický film. Volné pokračování úspěšného filmu. Taneční fúze, které svět ještě neviděl.