Kino Radnice Jablonec:14. květen Můj vysvlečenej deník,16.30. Láska škodí/prospívá vám i lidem ve vašem okolí. Komedie natočená podle knižního bestselleru Johany Rubínové popisuje otevřeně s lehkou ironií a vtipem dívčí a ženský život. Hrají: V. Kubařová, B. Kohoutová, M. Šoposká, P. Špalková, I. Bareš, J. Plesl, S. Stašová a další.

Kino Radnice Jablonec:14. květenTitanic (3D), 19.00. Pojďte si zopakovat neopakovatelný zážitek na palubě potápějícího se Titanicu. Oscarový velkofilm se vrací na plátna kin ve 3D, na jehož konverzi perfekcionalista James Cameron záběr po záběru osobně dohlédl.

Kino Radnice Jablonec:15. květen Streetdance 2 (3D), 17.30. Po fenomenálním úspěchu prvního dílu přichází na taneční parket kin jeho zbrusu nové pokračování. Čekají vás nové neotřelé kombinace tanečních stylů a vášnivé temperamentní souboje na tanečním parketu i v lásce.

Kino Radnice Jablonec: 15. květen Temné stíny, 20.00. Zbrusu nová černá komedie z dílny Timu Burtona. Hlavní hrdina Barnabas Collins (Johnny Depp) se probouzí dvě stě let po té, co byl pomstychtivnou čarodějnicí (Eva Green) proměněn v upíra. Vrací se na své polorozpadlé panství a zjišťuje, že soužití s duchy, vlkodlaky a čarodějnicemi není žádná sranda ani pro upíra.

Kino Radnice Jablonec:16. květen Probudím se včera,15.00. Nová česká komedie, ve které sympatický čtyřicátník dostane úžasnou šanci vrátit se na chvíli do svých studentských let, aby konečně vyznal lásku své bývalé spolužačce Elišce. V hlavních rolích Jiří Mádl, Filip Blažek, Eva Josefíková, Viktor Preiss, Miroslav Táborský a další…

Kino Radnice Jablonec:16. květen Temné stíny, 17.30. Zbrusu nová černá komedie z dílny Timu Burtona. Hlavní hrdina Barnabas Collins (Johnny Depp) se probouzí dvě stě let po té, co byl pomstychtivnou čarodějnicí (Eva Green) proměněn v upíra. Vrací se na své polorozpadlé panství a zjišťuje, že soužití s duchy, vlkodlaky a čarodějnicemi není žádná sranda ani pro upíra. .

Kino Radnice Jablonec:16. květen Avengers (2D), 20.00. Marvel Studio uvádí na scénu super hrdinský tým všech dob: Iron Mana, Neuvěřitelného Hulka, Thora, Captaina America, Hawkeye a Black Widow. Když se objeví nepřítel, který ohrožuje světovou bezpečnost, Nick Fury, ředitel mezinárodní mírové agentury S.H.I.E.L.D., potřebuje sestavit tým, který by odvrátil světovou katastrofu. Začíná provádět nábor…

Kino Radnice Jablonec:17. květen Líbáš jako ďábel, 17.30 a 20.00. Volné pokračování romantické komedie Líbáš jako Bůh začíná ve chvíli, kdy staré manželské svazky jsou definitivní minulostí a Helena (K. Magálová) s Františkem (O. Kaiser) se pokoušejí začít nový život. Ovšem pouto s tím bývalým nelze zpřetrhat jen tak jednoduše…

Kino Junior Jablonec:16. květen Otec mých dětí,19.00. Ve spolupráci s Alliance Francaise uvádíme další ze současných francouzských filmů mimo klasickou českou distribuci. Film vypráví příběh filmového producenta, který byl zvyklý mít téměř vše náhle se však karta obrací a o on je nucen čelit tvrdé realitě neúspěchu…

Kino Junior Jablonec:17. květen Control,19.00. Příběh posledních sedmi let života Iana Curtise, zpěváka legendárních britských Joy Division, kteří na konci sedmdesátých let spolu s ostatními kapelami z Manchesteru definovali nový směr populární hudby. Celovečerní režijním debut Antona Corbijna, známého fotografa a režiséra videoklipů např. pro U2 a Depeche Mode.

Kino Jas Tanvald: 16. květen Lov lososů v Jemenu, 19.00. Britská romantická komedie režiséra Lasse Hallströma (Čokoláda, Pravidla moštárny, Ostrovní zprávy). Humorný příběh muže, který se nečekaně zapojil do bláznivého projektu bohatého šejka. V hlavních rolích Ewan McGregor a Emily Bluntová.