Kino Radnice Jablonec: 8. března LORAX, 10.00. Co uděláte, když chce vaše životní láska opravdický strom a na světě už žádné opravdické stromy nejsou? Odpověď najdete v animované 3-D komedii, která vzešla z tvůrčí dílny Chrise Meledandriho, zodpovědné za filmový hit Já, padouch. Co je to za svět, ve kterém už není ani kousek živé přírody, ptáte se? Je to městečko, v němž žije dvanáctiletý Ted. Všechno je tu náramně umělé, včetně zvířat, kytek…

Kino Radnice Jablonec: 8. března ČTYŘLÍSTEK VE SLUŽBÁCH KRÁLE, 17.00. Animovaná pohádková komedie s legendárním Čtyřlístkem v hlavní roli se odehrává v dobách vlády Rudolfa II., který v touze po bájném kameni mudrců vydává všanc cenný poklad – Svatováclavskou korunu a blaho celého království. Jediný, kdo může zachránit zemi včetně pokladu před vržením do doby ledové, jsou naši známí hrdinové Fifinkay, Myšpulín, Pinďa a Bobík.

Kino Radnice Jablonec: 8. března BOCELLI: LOVE IN PORTOFINO, 19.30. Záznam koncertu jednoho z nejpopulárnějších světových tenoristů Andrea Bocelliho z malebného přímořského městečka Portofino.

Kino Radnice Jablonec: 8. března JENÍČEK A MAŘENKA: LOVCI ČARODĚJNIC, 22.00. 3D. „Dvojka" Perníkové chaloupky je bez diskuse nejoriginálnějším filmovým pokračováním roku. Pokud jste si pod vlivem Němcové, Erbena a bratří Grimmů mysleli, že Jeníček s Mařenkou po upečení čarodějnice žili šťastným životem bez dalších incidentů, šeredně jste se spletli. Svérázný režisér Tommy Wirkola v duchu přísloví „Co se v mládí naučíš, ve stáří jako když najdeš", nechal obě děti dospět a začít podnikat v tom, v čem se jako malé proslavily. A že to nebudou žádní nazdárci, potvrzuje i obsazení. Mařenku si zahrála Gemma Arterton, hvězda Prince z Persie nebo bondovky Quantum of Solace, Jeníčkem se stal Jeremy Renner, jeden z představitelů superhrdinských Avengers, nebo následovník Matta Damona ze série o agentu Bourneovi.

Kino Radnice Jablonec: 9. března ČTYŘLÍSTEK VE SLUŽBÁCH KRÁLE, 14.30.

Kino Radnice Jablonec: 9. března BABOVŘESKY, 17.00. Letní komedie Zdeňka Trošky je úsměvnou komedií ze života současné jihočeské vesnice Babovřesky, která s nadhledem a komediální nadsázkou, tak trochu v duchu Slunce, seno, sleduje kupící se nedorozumění a souhry náhod, které pořádně zamotají hlavu její obyvatelům.

Kino Radnice Jablonec: 9. března MARTIN A VENUŠE, 20.00. Muži jsou prý z Marsu, ženy z Venuše… Chtějí spolu žít, jen to občas nejde tak lehce, jak by si obě zúčastněné strany představovaly. Nová česká romantická komedie o tom, jak to dopadá, když hlídá táta… V hl. rolích M. Taclík, K. Liška Boková, J. Kohák, T. Hanák, T. Matonoha, J. Budař, Z. Stivínová a další.

Kino Radnice Jablonec: 10. března ČTYŘLÍSTEK VE SLUŽBÁCH KRÁLE, 15.00.

Kino Radnice Jablonec: 10. března MARTIN A VENUŠE, 17.30.

Kino Radnice Jablonec: 10. března TERAPIE LÁSKOU, 20.00. Odzbrojující romance o setkání dvou neurotických podivínů (Jennifer Lawrence a Bradley Cooper) pyšnící se Zlatým Globem pro nejlepší herečku a dokonce 8 nominacemi na Oscary včetně nominace za nejlepší film, režii, scénář i herecký výkon.

Kino Junior Jablonec: 8. a 9. března PIETA, 18.00. Kontroverzní korejský režisér Kim Ki-duk nabízí nelítostně upřímný i uhrančivě poetický pohled na podstatu lidských vztahů. Film byl oceněn Zlatým lvem na filmovém festivalu v Benátkách. Nájemný vymahač dluhů ve službách lichvářských věřitelů používá při své práci brutální metody. Tento muž bez rodiny nemá co ztratit, a tak vede svůj krutý život bez ohledu na všechnu bolest, kterou působí nesčetnému množství lidí. Jednoho dne se v jeho životě objeví žena, která tvrdí, že je jeho matkou. Muž ji nejprve chladně odmítá, ale postupně ji přijímá do svého života.

Kino Junior Jablonec: 8. března BOHÉMSKÝ ŽIVOT, 20.00. Černobílá bohémská komedie plná černého humoru. Jeden z Kaurismäkiho tvůrčích vrcholů je natočen na motivy Murgerova románu Ze života pařížské bohémy (podle kterého vznikla i slavná Pucciniho opera Bohéma).

Kino Junior Jablonec: 9. března SEDM PSYCHOPATŮ, 20.00. Hvězdně obsazená černá komedie v režii Martina McDonagha (V Bruggách). V hlavních rolích Colin Farrell, Sam Rockwell, Mickey Rourke, Christopher Walken, Woody Harrelson a další.

Kino Junior Jablonec: 10. března POHÁDKY PRO KOČKU, 16.30.

Kino Junior Jablonec: 10. března SEDM PSYCHOPATŮ, 18.00.

Kino Železný Brod: 8. března BABOVŘESKY, 19.30.

Kino Železný Brod: 9. března VĚNEČEK POHÁDEK 2, 15.00. Pásmo šesti krátkometrážních pohádek klasického střihu, které jistě potěší nejen naše nejmenší diváky!

Kino Jas Tanvald: 8. a 9. března ČTYŘLÍSTEK VE SLUŽBÁCH KRÁLE, 17.00.

Kino Jas Tanvald: 8. a 9. března BABOVŘESKY, 19.30. Nová česká komedie Zdeňka Trošky ze života současné jihočeské vesnice.