NEPŘEHLÉDNĚTE: Avizovaný přímý přenos baletu SVĚCENÍ JARA v neděli 31. března byl vedením Bolšovo baletu zatím bez náhrady zrušen. Po předložení vstupenky na pokladně kina Radnice nebo na recepci Eurocentra vám bude vráceno vstupné.

Kino Radnice Jablonec: 1. března ČTYŘLÍSTEK VE SLUŽBÁCH KRÁLE, 17.30. Animovaná pohádková komedie s legendárním Čtyřlístkem v hlavní roli se odehrává v dobách vlády Rudolfa II., který v touze po bájném kameni mudrců vydává všanc cenný poklad – Svatováclavskou korunu a blaho celého království. Jediný, kdo může zachránit zemi včetně pokladu před vržením do doby ledové, jsou naši známí hrdinové Fifinkay, Myšpulín, Pinďa a Bobík.

Kino Radnice Jablonec: 1. března BABOVŘESKY, 20.00. Nový film Z. Trošky je úsměvnou komedií ze života současné jihočeské vesnice Babovřesky, která s nadhledem a komediální nadsázkou, tak trochu v duchu Slunce, seno, sleduje kupící se nedorozumění a souhry náhod, které pořádně zamotají hlavu její obyvatelům.

Kino Radnice Jablonec: 1. března JENÍČEK A MAŘENKA: LOVCI ČARODĚJNIC, 22.45. Akční hororová fantasy. Svérázný režisér Tommy Wirkola v duchu přísloví „Co se v mládí naučíš, ve stáří jako když najdeš" nechal Jeníčka a Mařenku dospět a začít podnikat v tom, v čem se jako malí proslavili – ničení čarodějnic.

Kino Radnice Jablonec: 2. března ČTYŘLÍSTEK VE SLUŽBÁCH KRÁLE, 15.00

Kino Radnice Jablonec: 2. března PARSIFAL, 17.45. Jonas Kaufmann v titulní roli čistého mladíka, který nachází nejhlubšího poznání a moudrost v nové inscenaci Wagnerova posledního díla režírovaného Françoisem Girardem. Po jeho boku se objeví špičkoví wagnerovští pěvci: Katarina Dalayman v roli tajemné Kundry, Peter Mattei coby nemocný Amfortas, Jevgenij Nikitin ztvární temného čaroděje Klingsora a René Pape šlechetného rytíře Gurnemanze. Orchestr řídí Daniele Gatti.

Kino Radnice Jablonec: 3. března ČTYŘLÍSTEK VE SLUŽBÁCH KRÁLE, 14.30.

Kino Radnice Jablonec: 3. března BABOVŘESKY, 17.00.

Kino Radnice Jablonec: 3. března TERAPIE LÁSKOU, 20.00. Odzbrojující romance o setkání dvou neurotických podivínů (Jennifer Lawrence a Bradley Cooper) pyšnící se Zlatým Globem pro nejlepší herečku a dokonce 8 nominacemi na Oscary včetně nominace za nejlepší film, režii, scénář i herecký výkon.

Kino Junior Jablonec: 1. března DIVOKÁ STVOŘENÍ JIŽNÍCH KRAJIN, 18.00. Příběh šestileté dívky, která žije se svým otcem „na konci světa" v Louisianě. Magický snímek vnímaný jako metafora současné Ameriky získal hlavní cenu na festivalu v Sundance a cenu za nejlepší debut na festivalu v Cannes.

Kino Junior Jablonec: 1. března LÁSKA, 20.00. Michael Haneke se ve svém nejnovějším filmu zaměřil na subtilní téma lásky bojující s nevyhnutelným. Manželé Georges (Jean-Louis Trintignant) a Anne (Emmanuelle Riva) jsou učitelé hudby. Jejich láska a pevné pouto, které se prohlubovaly roky společného života a vášní pro klasickou hudbu, je vystaveno těžké zkoušce.

Kino Junior Jablonec: 2. března LÁSKA, 17.30.

Kino Junior Jablonec: 2. března DIVOKÁ STVOŘENÍ JIŽNÍCH KRAJIN, 20.00.

Kino Junior Jablonec: 3. března ŠVEC A ČERT, 16.30.

Kino Junior Jablonec: 3. března LÁSKA, 18.00.

Kino Jas Tanvald: 1. a 2. března HLEDÁ SE NEMO 3D, 17.00. Americký animovaný rodinný film, tentokrát v nové 3D verzi. Příběh malé rybky a jeho mořských kamarádů.

Kino Jas Tanvald: 1. a 2. března BABOVŘESKY, 19.30. Nová česká komedie Zdeňka Trošky ze života současné jihočeské vesnice. V hlavních rolích Veronika Žilková, Jana Synková, Lucie Vondráčková a Lukáš Langmajer.

Kino Alfa Desná: 2. března Filmový festival Expediční kamera 2013, 17.00. Celovečerní promítání filmů o dobrodružství, divoké přírodě, o extrémních zážitcích i sportech: Zabijácká krása, V kůži vlka Džingischána 2. díl, Sandstone (Pískaři), Foli, Halo Effect, Siberut, Cesta domů a bonusy.