Kino Radnice Jablonec: 15. a 17. března MARTIN A VENUŠE, 17.30. Muži jsou prý z Marsu, ženy z Venuše… Chtějí spolu žít, jen to občas nejde tak lehce, jak by si obě zúčastněné strany představovaly. Nová česká romantická komedie o tom, jak to dopadá, když hlídá táta… V hl. rolích M. Taclík, K. Liška Boková, J. Kohák, T. Hanák, T. Matonoha, J. Budař, Z. Stivínová a další.

Kino Radnice Jablonec: 15. a 17. března SMRTONOSNÁ PAST: OPĚT V AKCI , 20.00. Bruce Willis se vrací se svou nejslavnější filmovou rolí, tedy jako John McClane – hrdina, který díky svým schopnostem nakonec vždycky přežije všechno a všechny. Tentokrát se polda, jenž nebere rukojmí, vážně ocitne v nepravou chvíli na nepravém místě, když vyrazí do Moskvy, aby pomohl synovi Jackovi.

Kino Radnice Jablonec: 15. března JENÍČEK A MAŘENKA: LOVCI ČARODĚJNIC, 22.15. Akční hororová fantasy. Svérázný režisér Tommy Wirkola v duchu přísloví „Co se v mládí naučíš, ve stáří jako když najdeš" nechal Jeníčka a Mařenku dospět a začít podnikat v tom, v čem se jako malí proslavili – ničení čarodějnic.

Kino Radnice Jablonec: 16. března HLEDÁ SE NEMO 3D, 14.00. Podvodní mořské dobrodružství s nezapomenutelnými postavami a humorem, oceněné Oscarem za nejlepší animovaný film, se vrací na velké plátno ve formátu 3D.

Kino Radnice Jablonec: 16. března FRANCESCA DA RIMINI, 16.45. Úchvatná opera Riccarda Zandonaie inspirovaná epizodou z Dantova Pekla se na jeviště Metropolitní opery vrací v překrásné inscenaci, která tam byla naposledy k vidění v roce 1986. Eva-Maria Westbroek, která vládne dramatickým sopránem, a tenorista Marcello Giordani ztvární nešťastné milence. Orchestr řídí Marco Armiliato.

Kino Radnice Jablonec: 17. března ČTYŘLÍSTEK VE SLUŽBÁCH KRÁLE, 15.00. Animovaná pohádková komedie s legendárním Čtyřlístkem v hlavní roli se odehrává v dobách vlády Rudolfa II., který v touze po bájném kameni mudrců vydává všanc cenný poklad – Svatováclavskou korunu a blaho celého království. Jediný, kdo může zachránit zemi včetně pokladu před vržením do doby ledové, jsou naši známí hrdinové Fifinkay, Myšpulín, Pinďa a Bobík.

Kino Junior Jablonec: 15. a 17. března VE STÍNU, 18.00. Napínavý kriminální příběh, který se odehrává v bývalém Československu 50. let. V hlavní roli Ivan Trojan. Film je českým kandidátem na nominace na Oscara.

Kino Junior Jablonec: 16. března VE STÍNU, 20.00.

Kino Junior Jablonec: 15. března PAŘÍŽ-MANHATTAN, 20.00. Hravá francouzská romantická komedie vypráví příběh svérázné lékárnice Alice, která miluje filmy Woodyho Allena. Její hledání životního partnera přináší inteligentní, půvabnou a zároveň vtipnou podívanou.

Kino Junior Jablonec: 16. března PAŘÍŽ-MANHATTAN, 18.30.

Kino Junior Jablonec: 17. března KRTEK A KALHOTKY, 16.30. Pásmo pohádek pro nejmenší.

Kino Železný Brod: 16. března SMRTONOSNÁ PAST: OPĚT V AKCI, 19.30.

Kino Jas Tanvald: 15. a 16. března ČTYŘLÍSTEK VE SLUŽBÁCH KRÁLE, 17.00. Český animovaný film podle slavného komiksu.

Kino Jas Tanvald: 15. a 16. března BABOVŘESKY, 19.30. Nová česká komedie Zdeňka Trošky ze života současné jihočeské vesnice.