Kino Radnice Jablonec: 26. a 28. října Asterix a Obelix ve službách jejího veličenstva 3D, 17.30. Pod vedením Julia Caesara napadly proslulé římské legie Británii. Jedné malé vesničce se však daří statečně odolávat, ale každým dnem je slabší a slabší. Britská královna proto vyslala svého věrného důstojníka Anticlimaxe, aby vyhledal pomoc u Galů v druhé malinké vesničce ve Francii vyhlášené svým důmyslným bojem proti Římanům…

Kino Radnice Jablonec: 26. a 28. října Kozí příběh se sýrem, 15.00. Nový příběh upovídané Kozy, Kuby a Mácy tentokráte představí svět pohádek. S pomocí pohádkových bytostí se vydávají hledat děti Kuby a Mácy, které odnesl čert.

Kino Radnice Jablonec: 26. a 28. října Skyfall, 20.00. Daniel Craig se opět představí v roli Jamese Bonda, agenta 007, jehož stvořil Ian Fleming. Tentokrát má jeho akce název Skyfall a je to v pořadí již 23. film nejdéle trvající série na stříbrných plátnech. V nejnovějším příběhu projde těžkou zkouškou jeho loajalita vůči M, kterou dohání její vlastní minulost. Když MI6 napadne neznámý útočník, Bond musí vypátrat a zneškodnit zdroj ohrožen.

Kino Radnice Jablonec: 27. října Hotel Transylvánie, 16.00. Animovaná rodinná komedie o hraběti Drákulovi, který spolu s dalšími monstry, jako jsou třeba Mumie, Frankestein, Quasimodo a další, vede luxusní pětihvězdičkový hotel daleko od civilizace. Málokdo o Draculovi ví, že není jen princem temnoty, ale také vlastníkem stylového Hotelu Transylvánie – luxusního pětihvězdičkového resortu, kde se mohou všechna monstra světa (tedy Frankenstein, Mumie, vlkodlaci, Zombie, neviditelný muž a spoustu dalších) dostat daleko od všech a být jen sami sebou v bezpečném prostředí bez lidí.

Kino Radnice Jablonec: 27. října Otello, 18.45. Verdiho mistrovský shakespearovský kus se na jeviště Metropolitní opery vrací v titulní roli s Johanem Bothou a špičkovou sopranistkou Renée Fleming v roli Desdemony. Orchestr řídí Semyon Bychkov. Italsky s titulky. Vstupné 280 Kč/330 Kč

Kino Junior Jablonec: 26. a 27. října Iron sky, 18.00. Sci-fi komedie. Odvrácená strana měsíce vrací úder aneb nacisté, kteří se na Měsíc dostali již v roce 1945, se v roce 2018 vrací s armádou létajících talířů, aby obsadili Zemi. V posledních chvílích druhé světové války se tajný nacistický program vyhnul destrukci a ukryl se na odvrácené straně Měsíce. Během 70 let přísného utajení Nacisté zkonstruovali gigantickou vesmírnou pevnost s masivní armádou létajících talířů.

Kino Junior Jablonec: 26. a 27. října Nedotknutelní, 20.00. Evropský divácký hit. Komedie o tom, že ani od krku po prsty u nohou nepohyblivý člověk odkázaný na pomoc druhých nemusí ztratit smysl života. Ochrnutý a bohatý aristokrat Philippe si za svého nového opatrovníka vybere nejméně vhodnou osobu – živelného mladíka z předměstí, kterého právě propustili z vězení. Podaří se jim však propojit nemožné a jejich přátelství se stane bláznivým, zábavným, silným, neočekávaným a hlavně „nedotknutelným".

Kino Junior Jablonec: 28. října Nedotknutelní, 18.00

Kino Junior Jablonec: 28. října Příběhy zvířátek, 16.30. Pásmo pohádek pro nejmenší. Krtek a ježek, Jak sluníčko vrátilo štěňátku vodu, Cvrček a pila, Cvrček a basa, Jak štěňátko chtělo malé pejsky, Jak štěňátko dostalo chuť na med, Jak se Herodes uzdravil, Jak Žofka překazila chuligánům spáry.

Kino Jas Tanvald: 26. a 27. října Hotel Transylvánie 3D, 17.00. Americká rodinná animovaná komedie. Kam jezdí strašidla slavit narozeniny. Dracula a jeho přátelé prožívají veselé příhody v hotelu v Transylvánii. České znění.

Kino Jas Tanvald: 26. a 27. října Skyfall, 19.30. Britský dobrodružný akční film. Nové v pořadí již 23. pokračování příběhu slavného agenta 007 Jamese Bonda – Daniel Craig. V nejnovějším příběhu projde těžkou zkouškou jeho loajalita vůči M, kterou dohání její vlastní minulost. Když MI6 napadne neznámý útočník, Bond musí vypátrat a zneškodnit zdroj ohrožen.