Kino Radnice Jablonec: 7. března LEGO PŘÍBĚH, 17.30. Animovaný příběh obyčejné Lego figurky Emmeta, který je shodou okolností zaměněn za „nejvýjimečnějšího" hrdinu a musí zachránit Legosvět před zákeřným padouchem…

Kino Radnice Jablonec: 7., 8., 9. března 300: VZESTUP ŘÍŠE, 20.00. Pokračování epické ságy podle nového komiksového románu Franka Millera Xerxes, vyprávěného úchvatným vizuálním stylem úspěšné série 300, se přesouvá na nové bojiště – na moře, kde řecký generál Themistokles, usilující o sjednocení celého Řecka, vede bitvu, která zvrátí dosavadní vývoj války.

Kino Radnice Jablonec: 8. a 9. března DOBRODRUŽSTVÍ PANA PEABODYHO A SHERMANA, 15.00. Rodinný animák o geniálním psím vědci panu Peabodym a malém zvědavém klukovi Shermanovi, kterého Peabody vychovává. Když se Sherman jednou se spolužačkou Penny projede Časomatem a zamíchají několika nejdůležitějšími událostmi světových dějin, musí jim pan Peabody přispěchat na pomoc…

Kino Radnice Jablonec: 8. března BABOVŘESKY 2, 17.30. Pokračování komedie Zdeňka Trošky. V hl. rolích V. Žilková, J. Synková, L. Vondráčková, L. Langmajer, J. Dolanský a další.

Kino Radnice Jablonec: 9. března ANGELIKA, 17.30. Remake příběhu o krásné Angelice de Sancé de Monteloup a jejím muži Joffreyi de Peyrac se opět vrací do Francie za vlády Ludvíka XIV. se všemi úklady, intrikami, vášněmi a souboji.

Kino Junior Jablonec: 7. března PHILOMENA, 17.30. Pozoruhodná cesta dvou velice odlišných lidí za tajemstvím, které bylo skryté půl století. Martin Sixmith (Steve Coogan) je bývalý zahraniční korespondent BBC, který přišel o práci. Shodou náhod se mu do rukou dostává možnost odhalit příběh, který by mohl být jeho životní reportáží. Jeho klientkou se stává sedmdesátiletá svérázná a osobitá irská dáma Philomena Lee (Judi Dench).

Kino Junior Jablonec: 7. března VLK Z WALL STREET, 20.00. Neuvěři­telný, fascinující a divoký je příběh Jordana Belforta, který proslul jako vlk z Wall Street. Na plátno ho převedl režisér Martin Scorsese a v hlavní roli muže, který ve dne vydělával tisíce dolarů za minutu a stejně rychle je v noci roztáčel, se představí Leonardo DiCaprio. Peníze, ženy, večírky, sex, drogy a zase peníze, výstřednosti, které si ani neumíme představit. Bylo to legální? Ani náhodou!

Kino Junior Jablonec: 8. března MRŇOUSKOVÉ: ÚDOLÍ ZTRACENÝCH MRAVENCŮ, 15.00. Animovaný filmový příběh natočený na motivy velmi úspěšných krátkých příběhů Mrňouskové. Vydejte se na cestu plnou dobrodružství, přátelství a fantazie – do světa těch nejdrobnějších Mrňousků. Potěší a hlavně pobaví děti i dospělé.

Kino Junior Jablonec: 8. a 9. března BLÍZKO OD SEBE, 17.15. Pustý vybydlený dům se zabedněnými okenicemi na americkém Středozápadě se stává dějištěm hvězdně obsazeného rodinného dramatu, okořeněného notnou dávkou sarkastického humoru. V hlavních rolích: Meryl Streep, Julia Roberts, Benedict Cumberbatch, Ewan McGregor, Abigail Breslin, Juliette Lewis, Chris Cooper a další.

Kino Junior Jablonec: 8. března 12 LET V ŘETĚZECH, 20.00. Pravdivý příběh nezdolné touhy po svobodě Film 12 let v řetězech sklízí nadšené ohlasy diváků i odborníků a bez velkého přehánění aspiruje na film roku 2013. Je jedním z favoritů na ceny Zlatý Glóbus, pro jejichž udělení získal sedm nominací, i na samotné Oscary. Především je ale strhujícím příběhem o muži, který se zničehonic ocitl spoutaný v řetězech jako otrok.

Kino Junior Jablonec: 9. března PŘÍRODOPIS V CYLINDRU, 15.30. Pásmo pohádek.

Kino Junior Jablonec: 9. března VELKÁ NÁDHERA, 20.00. Vizuálně podmanivé komediální drama o hledání smyslu vlastní existence a smíření se s věčně plynoucím časem. Příběh stárnoucího spisovatele zasazuje Paolo Sorrentino do prostředí „třpytivé" vysoké smetánky podmanivého Říma a po vzoru filmových velikánů Federica Felliniho a Michelangela Antonioniho podává kritiku současné společnosti, žijící v povrchnosti, přetvářce a zaslepenosti.

Kino Železný Brod: 7. a 8. března BABOVŘESKY 2, 19.30. Pokračování úspěšné letní komedie začíná tam, kde první díl skončil: drbna Horáčková vybíhá vstříc mladým hokejistům, kteří přijeli navštívit svého kamaráda a spoluhráče na chalupu, aby tu aspoň pár dní trénovali a odpočívali.

Kino Železný Brod: 8. března VELKÁ OŘÍŠKOVÁ LOUPEŽ, 15.00. Veverčák Surly a jeho krysí kamarád Buddy mají něco za lubem. Zima se nezadržitelně blíží a oni přemýšlí, kde ve městě nashromáždí zásoby. Zoufalá doba si žádá zoufalé činy, a proto se společně se svými kumpány pokusí vykrást obchod s oříšky. Nic ale není tak jednoduché, jak se na první pohled zdálo!

Kino Jas Tanvald: 7. a 8.března DOBRODRUŽSTVÍ PANA PEABODYHO A SHERMANA, 17.00. Veselé příhody geniálního psa a jeho malého kamaráda, kteří umí cestovat časem. Americká animovaná komedie pro celou rodinu. Dějiny jsou jim v patách.

Kino Jas Tanvald: 7. a 8. března BABOVŘESKY 2, 19.00.