Kino Radnice Jablonec: 7. června RIO 2, 14.30. Nové rodinné animované dobrodružství vzácných modrých papoušků Blue a Perly. Ti se tentokrát spolu se svými rozvernými potomky vypraví z Ria na dobrodružný výlet do amazonské džungle…

Kino Radnice Jablonec: 7. června X-MEN: BUDOUCÍ MINULOST, 17.00. Ve válce o přežití svého druhu bojuje tentokrát kompletní sestava X-Men. Nelítostný boj zuří ve dvou různých časových rovinách, a proto v něm můžou spojit síly hrdinové původní trilogie X-Men a jejich mladší „Já" z filmu X-Men: První třída. Ti všichni musí za každou cenu změnit minulost, aby zachránili budoucnost.

Kino Radnice Jablonec: 7. a 9. června NA HRANĚ ZÍTŘKA, 20.00. Mimozemská armáda Mimiků likviduje města a vraždí lidi po milionech a s lidstvem to nevypadá vůbec dobře. Podplukovník Bill Cage se vydává na svou první misi a ještě, než zahyne, se zvláštním způsobem propojí s protivníkem.

Kino Radnice Jablonec: 8. června RIO 2, 15.00.

Kino Radnice Jablonec: 8. června ZLOBA – KRÁLOVNA ČERNÉ MAGIE, 17.30. Výpravná filmová podívaná pro celou rodinu. Pohádka o Šípkové Růžence má spoustu verzí, poprvé je však vyprávěna z opačného pohledu, očima zlé královny.

Kino Radnice Jablonec: 8. června X-MEN: BUDOUCÍ MINULOST, 20.00.

Kino Radnice Jablonec: 9. a 10. června HVĚZDY NÁM NEPŘÁLY, 17.15. „Nejvtipnější smutná lovestory" podle světového knižního bestselleru Johna Greena, která vypráví o tom, jak zábavné, vzrušující a tragické je žít a být zamilovaný.

Kino Junior Jablonec: 7. června POJEDEME K MOŘI, 17.30. Vydařený režijní debut Jiřího Mádla vypráví příběh očima jedenáctiletého Tomáše, který se chce stát filmařem. Film pro celou rodinu a pro ty, kteří neztratili dar dětského pohledu na svět – dětsky upřímný, hravý, spontánní, humorně vyprávěný, ale dotýkající se též tvrdé životní reality.

Kino Junior Jablonec: 7., 8. a 9. června ZAKÁZANÉ UVOLNĚNÍ, 20.00. Zakázané uvolnění je o únosu nevěsty, který se dost nepovedl, o důležitém hokejovém utkání a koktejlu, který si holky nalejou, až když je ten správný čas…

Kino Junior Jablonec: 8. června BELLA A SEBASTIÁN, 17.30. Film z okouzlujícího horského prostředí natočený podle slavného seriálu z roku 1965, ve kterém se odehrávají dobrodružné příběhy malého chlapce Sebastiána a jeho fenky Belly.

Kino Železný Brod: 7. června ANIMOVANÉ FILMY Z FAMU, 13.00. Dvouhodinové pásmo animovaných filmů představí průřez tvorbou absolventů FAMU. V této ojedinělé projekci budete moci shlédnout filmy vytvořené různými animačními technikami, z nichž jistě zaujmou filmy malované olejovými barvami na sklo, filmy loutkové a kreslené klasickou technikou na papír, ale i filmy vytvořené v počítačích technikou 2D a 3D. Promítaná díla zaznamenala velký úspěch v zahraničí a získala řadu festivalových cen.

Kino Železný Brod: 10. června POJEDEME K MOŘI, 10.30. Jedenáctiletý Tomáš dostane k narozeninám kameru a rozhodne se natočit svůj první film. Postupně poznáme tatínka, maminku, babičku a kamaráda Harise, který mu s filmem pomáhá. Kluci si užívají natáčení až do chvíle, než zjistí, že kamera dokáže odhalit i věci, které jsou nepříjemné… Upřímný a humorně vyprávěný film pro ty, kdo neztratili dar dětského pohledu na svět. Film, který dojme i pobaví.

Kino Jas Tanvald: 7. června DLOUHÝ, ŠIROKÝ A KRÁTKOZRAKÝ, 19.00. Pohádka, která u dětí propadla. Hrají herci Divadla Járy Cimrmana z Prahy. Předprodej pouze v pokladně kina vždy 1 hodinu před každým představením.