Soutěž o lístky Soutěžní otázka o 4 vstupenky pro 2 osoby na liberecký koncert skupiny Slza: Jak se jmenuje fotokniha skupiny Slza? Správné odpovědi piště na mail: ludek.lukuvka@denik.cz Vyhrávají první dvě osoby, které pošlou správnou odpověď.

Duo Slza, ve složení Lukáš Bundil a Petr Lexa, je považováno za jeden z hudebních objevů současného českého popu. Hity Lhůta záruční, Celibát a Katarze mezi posluchači již zlidověly, jejich koncerty se vyprodávají velmi rychle. V historii českých popových kapel se najde jen málo podobně úspěšných příkladů. Slza podle hudebních kritiků již nějakou dobu potvrzuje, že se nejedná o žádnou rychlokvašku, ale o plnohodnotnou kapelu, složenou z výborných muzikantů, která s lehkostí dokáže přenést emoce a energii na koncertní pódia. Po vyprodaném jarním Katarze tour 2016, během kterého si jejich působivou show nenechalo ujít na 12 000 návštěvníků, nyní kapela zveřejnila jeho pokračování.

SETKÁNÍ S FANOUŠKY

„Jarní turné byla trochu spontánní záležitost. Původně jsme tour plánovali právě až na podzim, ale fanoušci nás přesvědčili, že mají o naše koncerty velký zájem, a my je nechtěli zklamat. A najednou je to za námi, všude bylo vyprodáno a za těch devět zastávek na nás přišlo přes 12 000 lidí!" vzpomíná kytarista a skladatel Lukáš Bundil a zpěvák Petr Lexa ho doplňuje: „To, co se Slzou zažíváme, je něco nepopsatelného, a každý koncert je pro nás svátek. Přál bych každému pocítit ty vibrace a emoce, které s našimi fanoušky na koncertech prožíváme. Podzimní turné bude zase jiné, již teď pilujeme kompletní show, světla, písničky, připravujeme speciální koutek pro autogramiády, kde se po koncertě s fanoušky potkáme.

NOVÝ VINYL KAPELY

Již nyní je možné užít si největší hity skupiny na vinylu, který vyšel začátkem června. „Je to vlastně společný dárek pro nás i fanoušky. Přáli jsme si poslechnout naše písničky na gramofonu, je v tom kus historie, muzikantské tradice, ale zároveň fantastický zvuk. Věříme, že naši fanoušci si to užijí stejně jako my. A navíc se nám vydání krásně potkalo s Petrovými narozeninami," usmívá se Lukáš Bundil.

FOTOKNIHA

Skupina Slza vydává také výjimečnou fotoknihu. Připravili jsme soutěž o čtyři vstupenky pro dvě osoby. První dva, kteří správně zodpoví soutěžní otázku týkající se nového fotoalba skupiny, obdrží po dvou vstupenkách na liberecký koncert. Jména dvou výherců budou napsána na guest list koncertu. Skupina Slza vystoupí v libereckém Domě kultury příští sobotu 12. listopadu v 19 hodin.