An Evening with Terry Bozzio European Tour 2015 a Jablonec (23. října) je jedinou zastávkou legendárního bubeníka v ČR na jeho sólovém turné. „V Jablonci předvede v rámci aktuálního sólového turné celovečerní sólový repertoár sahající od jazzu a klasiky až po etnické styly, který odehraje na největší naladěnou bicí a perkusní soupravu na světě," uvedl Jan Ocilka z Eurocentra.

Terry Bozzio je známý především díky dlouholeté spolupráci s Frankem Zappou, ale také s Jeffem Beckem a mnoha dalšími známými umělci. Renomovaný hudební časopis Rolling Stone jej označil za pátého největšího bubeníka všech dob.

K letním luxusním lahůdkám pro hudební fajnšmektry rozhodně patří koncert královny bluegrassu, která v ČR vystoupí také poprvé. A zájem je obrovský. Vstupenky k sezení na koncert od 20 hodin jsou vyprodané. Kvůli zájmu se produkce domluvila na přidaném koncertu od 17 hodin.

„Na koncert Rhondy Vincent jsme již prodali nezanedbatelný počet vstupenek i do sousedního Polska i na Slovensko," poznamenal Ocilka.

Pro své v naší zemi exkluzivní vystoupení si vybrala Jablonec nad Nisou, dříve přezdívaný „český Nashville". Kromě Jablonce skupina vystoupí ještě na pěti dalších koncertech v Norsku, Švýcarsku, Nizozemí a Německu. Jako host na koncertě od 20 hodin vystoupí ještě česká kapela Barbecue hrající i moderní country.