Skvělou podívanou, vynikající muziku i humor slibuje koncert Vojty Dyka a B Side Bandu 29. listopadu v Liberci. „Zazní v něm to nejlepší z repertoáru jednoho z nejlepších zpěváků současné hudební scény,“ slibují organizátoři.

STARÉ DOBRÉ ČASY 

Dykovo nové turné se ponese v duchu návratu k hodnotám. Jednoduchost a sdělnost. „Právě ta jednoduchost sdělování mi v dnešní době chybí, všechno je zanesené mediálním bahnem a my chceme tohle bahno rozvířit a postavit proti němu jasnou a čistou zprávu. Vracíme se k atmosféře 60. let, která podle nás právě tohle nabízela,“ říká k turné, které už strhlo diváky v několika městech známý zpěvák.

Sebastian vyráží na Vesmírná tour 2017.
Je to konečně koncert, který jsem si vždycky přál, říká zpěvák Sebastian

Na koncertech zazní z velké většiny nový repertoár, a to jak autorské skladby, tak největší světové hity v novém aranžmá B Side Bandu. Kapela trumpetisty a kapelníka Josefa Buchty tvoří 18 špičkových instrumentalistů. Jedním z jeho členů je i klávesista Boris Urbánek, dobře známý například návštěvníkům frýdlantských jazzových dílen. V současné době patří kapela k nejvyhledávanějším svého žánru.