Předchozí
1 z 5
Další

Ivanka Kopalová.Zdroj: archiv Ivanky Kopalové

Po ukončení studia na Vyšší odborné škole ekonomické a po jednom roce zaměstnání v liberecké firmě jsem vycestovala do zahraničí. Nabývala zde životní zkušenosti, a snažila se přijít na to, co mě baví a čím bych se doma mohla živit. Od základní školy jsem tančila v taneční skupině Jatak a samozřejmě řešila i svoji vizáž. Když vystupujete před publikem, tak chcete zkrátka vypadat co nejlépe. Chtěla jsem, aby mě naplňovala i moje práce a pomáhala jak mě samotné, tak spoustě dalším ženám. Objevil se článek o novém přístroji na hubnutí. A už to jelo. Do dvou let jsem měla solidně rozjeté podnikání po celé republice.

Ivanka Kopalová.Zdroj: archiv Ivanky Kopalové

Pomáhala jsem ženským tvarovat postavu pomocí kavitace, rozjel se obchod s přístroji, ošetřovala jsem, prodávala, školila, vystavovala a byla to byznysová parádní jízda. Bylo mi 32. Vdala jsem se za mladšího kluka odvedle a byla šťastná. Přišla doba rozmáhajících se slevových portálů a já přeorientovala svůj byznys v jeden kosmetický salón s kompletní nabídkou služeb pro krásu a regeneraci.

Ivanka Kopalová.Zdroj: archiv Ivanky Kopalové

Dnes se především věnuji hubnutí a tvarování postavy a anti-age kosmetickým procedurám. Po 12-ti letech praxe umím rychle najít příčinu nerovnováhy organizmu a navrhnout, jak efektivně a hlavně s dlouhotrvajícím účinkem zajistit, že se klientky cítí hubenější, krásnější, mladší a víc sexy. A to mě na mojí práci nejvíc naplňuje. Spokojená klientka, která u mě v salónu strávila příjemný čas a odchází s úsměvem a zdravým sebevědomím.

Ivanka Kopalová.Zdroj: archiv Ivanky Kopalové

Moje dřívější zaměření na byznys a výkon změnilo mateřství. Mám 5-ti letého kluka a myslím, že se mi podařilo skloubit práci a čas, který se mu snažím věnovat. Vůbec jsem nemyslela, že mě tak pohltí role mámy. Děkuji mému manželovi, který mě podpořil. V době předvirové jsem mohla chodit do práce se realizovat, pak s Marečkem trávit úžasná odpoledne a také se věnovat mé dlouholeté lásce…tanci.

Ivanka Kopalová.Zdroj: archiv Ivanky Kopalové

Dobu virovou se snažím užít a využít. Trávím s mým synem super dny. Naše skvělá školka posílá materiály s nápady, jak děti zabavit, chodíme také ven do přírody. Vždy i s naším psem Edou. Místo tance také sportujeme s dlouholetou kamarádkou a lektorkou Míšou. Protože je provozovna zavřená, snažím se čas využít na důkladný úklid, přestavbu webu, možná i interiérové inovace. Jsem vděčná za mé klientky, které volají, že se těší, až budou moci přijít. To mi drží hlavu v klidu. I když přiznávám, že zpočátku strachy byly veliké. Ale protože mám úžasnou rodinu, skvělé kolegyně a klientky, tak už se nebojím. Hlavní je, zůstat zdraví, posílit imunitu a mít dostatek lásky kolem sebe.