deník.cz Chci zprávy do e-mailu
Chci předplatné
ZMĚNIT REGION
Výběr regionů ČR Redakce Prahy Vojtěch Kučerák

Vojtěch Kučerák

Zástupce šéfeditora pro tisk

Deník / Attila Racek

Noviny, knihy, fotbal. První tři slova, která mi přijdou na mysl, když se mám stručně popsat. Čtvrté by asi bylo jméno rodného města. Narodil jsem se v srdci Moravy, vystudoval zde univerzitu a celý život tady žiju. Tramvaje jsou pro mě šaliny a naše přehrada je prygl - su Brňák.

DENÍK/Attila Racek

Do Brněnského deníku Rovnost jsem nastoupil asi před deseti lety. Rádi mě tehdy posílali dělat takzvané reportáže na vlastní kůži, díky nimž jsem si vyzkoušel třeba i práci hasičů. Později mi na vizitku napsali brněnský šéfredaktor. Po třech letech v této funkci jsem se přesunul na centrálu jako zástupce šéfeditora pro tisk.

DENÍK/Attila Racek

Těší mě, když vidím, jak třeba člověk v autobuse drží v rukou naše noviny a čte. Jako bývalý webeditor mám velmi kladný vztah i k online zpravodajství, ale papír je prostě srdcová záležitost. Taky mě baví proměnlivost naší práce. Jeden den zkoušíte práci hasičů, další říkáte fotografovi, že je má zavolat, ať vás sundají ze stěny.

Deník

Ve volném čase se kromě čtení knih a komiksů s Lobem věnuji odmalička fotbalu. Ten jsem hrál také při reprezentaci VLM na Penta hrách, kde mi na góly, fakt jsem pár dal, přihrával i kolega Michal Hrabal (vpravo).

Deník/Vojtěch Kučerák

Se ženou se kromě hraní stolních her a různých kvízů bavíme moc rádi i turistikou. Občas je důležité "vypadnout" a odpočinout si od shonu města i hektických pracovních dní.

< Předchozí
1 z 5
Další >

Nejnovější články redaktora:

Napište zprávu redaktorovi:

Potvrzuji, že odesláním tohoto formuláře vyjadřuji svůj souhlas se Všeobecnými smluvními podmínkami a beru na vědomí tyto Zásady zpracování osobních údajů společnosti VLTAVA LABE MEDIA a.s. („VLM“).

Prozkoumejte jiný region ČR: