Karambol se stal krátce po čtrnácté hodině v ulici Hlavní. Řidička, která jela ve směru od Tanvaldu do Jablonce nad Nisou si nevšimla toho, že před ní zastavilo jiné auto, které stálo proto, že vůz před ním dával přednost chodci. Auto, které jelo od Tanvaldu tak narazilo do vozu před ním a to bylo odraženo na vůz, který dával přednost člověku na přechodu pro chodce.

"Při nehodě se zranila řidička, která karambol zavinila, řidič a spolujezdec vodu, do kterého narazila a spolujezdkyně z auta, které stálo před přechodem jako první. Šlo o lehká zranění, všichni byli z místa odvezeni na vyšetření do nemocnice a potom i propuštěni," řekla tisková mluvčí policie Dagmar Sochorová.

Řidička v Tanvaldu narazila do druhého auta. Nadýchala tři promile
Řidička v Tanvaldu narazila do druhého auta. Nadýchala tři promile

Alkohol u všech řidičů policisté vyloučili provedenými dechovými zkouškami, které měly negativní výsledky. U nehody zasahovali také hasiči. V době zásahu byla doprava v místě nehody řízena kyvadlově. Předběžná výše způsobené škody činí částku 240 tisíc korun. Veškeré okolnosti celé události i nadále šetří policisté z Dopravního inspektorátu v Jablonci nad Nisou.