GMM Jablonec – Malibu Mladá Boleslav 9:3

Oproti duelům s Wizards a Příbramí se však jednalo o vůbec první vítězství, které se dá označit jako pohodové. GMM nemělo, stejně jako v předchozích zápasech, optimální začátek a po trefě hostujícího Sedláčka prohrávalo. Malibu ale vedení dlouho neudrželo. Petr Mečíř se vysmekl z mladoboleslavského obklíčení před bránou a po rohovém kopu srovnal na 1:1. Přibližně v polovině poločasu se pak míč při cestě do sítě z kopačky jeho bratra Matěje otřel lehce o Josefa Hypiuse a jednoho bránícího hráče Malibu, na což byl brankář Roudnický krátký.

Fotbalisté Jablonce (netradičně v černém) zvládli utkání v Příbrami.
Jablonec nadělil Příbrami kanára. Trávník byl u čtyř gólů

Zatímco první půle skončila poměrně těsným výsledkem 2:1, ta druhá už byla jednoznačnou záležitostí. A všechno to odstartoval Milan Mazánek, když patičkou ze vzduchu sklepl míč za nevěřícně přihlížejícího gólmana hostů. Toho vzápětí nachytal i Petr Mečíř, jehož nikterak umístěná střela Roudnického pořádně zaskočila. Na přelomu 28. a 29. minuty pak přišla nejpovedenější jablonecká pasáž v sezóně, během níž museli Středočeši lovit míč z brány hned třikrát. Zasloužili se o to postupně Tomáš Mazánek, jeho bratr Milan Mazánek a také Pavel Kraus. V případě posledního jmenovaného už se jednalo o trefu do odkryté brány při mladoboleslavské powe play.

Hosté při hře bez brankáře dokázali skórovat jen jednou. Domácí se mohli radovat ještě z dalších dvou tref, Tomáše Mazánka a Petra Mečíře, který zkompletoval hattrick. V samotném závěru se našel prostor i pro tréninkovou power play GMM, hostující Šimáček uzavřel skóre na konečných 9:3

Ladislav Janata hrál basketbal, trénoval ho a dělal i funkcionáře. Dodnes výkony jabloneckých basketbalistek sleduje.
Ve světě vede basketbal, ne fotbal, říká Ladislav Janata