Hlavní organizátor Miloslav Hollósi upřesnil: „Jedná se o Český pohár mládeže a žen s názvem Techniserv Cup a zároveň také 27. ročník Okruhů Jablonecka a 16. ročník memoriálu Karla Boučky. Na start se postavila cyklistická mládež s celé republiky a nechyběli ani účastníci ze zahraničí, například ze Slovenska a z Německa.“

Závodu se zúčastnili nejlepší mládežníci z České republiky, z kategorie žáků, kadetů a juniorů. Pouze v ženské kategorie chyběl tým Dukly Praha, který startoval ve stejném termínu v etapovém závodě v Itálii.

MÍŘÍ NA MS DO ANGLII

„Dokonce máme na startu také želízka v ohni na Mistrovství světa juniorů, které se pojede v Anglii. Patří mezi ně například Adam Ťoupalík, Bruno Stoček a další, kteří pomýšlejí na Mistrovství světa. Závodní pole bylo nabité. A nejen v Břízkách. Další den se v nedalekých Hodkovicích jel Techniserv Cup.

Tým Florbal Jablonec bude v nové sezóně bojovat v divizi skupině B. Vsadí na mladé hráče.
Jablonecké florbalisty čeká o víkendu začátek soutěže a také dvojnásobné derby

PŘIJELA TAKÉ NIKOLA

Ve startovním poli nechyběla ani jablonecká Nikola Nosková, která měla volný víkend a tak si v rámci tréninku zajela tento závod. Jejím trenérem v průběhu studia na gymnaziu byl právě Miloslav Hollosi. „Nikola přestoupila k profesionálům. Působila v Itálii. Od letošního roku jezdí za švýcharský tým. Je v pořádku jak zdravotně, tak výkonnostně. A její výkon se stále zlepšuje. Není nereálné myslet na start v olympijských hrách,“ řekl ke své bývalé svěřenkyni její bývalý kouč. A že měla opravdu kvalitního trenéra, o tom svědčí jeho bohatá závodní i trenérská činnost.