Albrechtice – Horní Branná 1:4 (0:0)

Zápas se z počátku hrál spíš na jistotu a moc šancí se na obou stranách nenaskytlo. Za zmínku stojí pouze ta domácích v 10. minutě, kdy po centru Sedláka Bělohlávek trefil pouze břevno. A tak poločas skončil bez branek.

Ve druhé půli to byli ovšem hosté, kdo se víc dostávali do šancí. První se naskytla v 57. minutě, když rychlý útok hostí zakončil brankou Kubelka. V 65. zahrávali hosté trestný kop Jónem, který skončil od tyče v brance domácích. S dalšího útoku Horní Branné po centru s přehledem zakončil na 0:3 Paulů. „To už pro nás bylo velmi špatné, abysme výsledek ještě změnili. Naopak, dělali jsme chybu za chybou,“ řekl vedoucí týmu Jiří Krumbholz.

Zápas 26. kola první fotbalové ligy mezi týmy FK Jablonec a FC Slovan Liberec se odehrál 29. dubna na stadionu Střelnice v Jablonci nad Nisou. Na snímku v zeleném je Lukáš Masopust.
Na Střelnici to bylo nádherné derby, hodnotí zápas Jaroslav Hrabák

Proto přišel další trest v 83. minutě, kdy Jón navýšil skóre na 0:4 pro Branou V poslední minutě, se ale, po centru do vápna, dočkaly i Albrechtice, když hlavou snížil Pipek na 1 : 4. „Bohužel se nám na jaře zatí moc nedaří,“ dodal Jiří Krumbholz.

Albrechtice: Žanta – Vávra, Kulhánek, Koldovský, Bělina (78.Šíma), – Pipek, Sedlák J., Hradecký, Hradecký (67.Honzák), – Bělohlávek, Sedlák M. Diváků: 120. ŽK: 2:0