Barbora Škaloudová (-40 kg) na svém prvním přeboru obsadila páté místo.

Pro Pavlu Niepelovou (-52 kg) to byly teprve druhé závody po zranění ruky, které utrpěla v červnu. A se svým výkonem musela být spokojená. Ve velké konkurenci obsadila nádherné třetí místo.

Matyáš Sobota startoval ve váze do 60 kilogramů a jako druhý nasazený v této váze splnil roli favorita a bez větších problémů proplul až do finále. Finále, které trvalo jen pár vteřin, vyhrál Matyáš a stal se tak Přeborníkem České republiky.

Ve váze do 66 kg měli Jablonečtí hned tři želízka v ohni: Martina Ivanku, Filipa Ivanku a Mariána Valeše.

Marián Valeš měl v prvním kole smůlu, když po výroku rozhodčích prohrál s pozdějším vítězem. Tento sporný výrok ho však povzbudil natolik, že dokázal všechny zbylé zápasy vyhrát a obsadil tak třetí místo.

Bratři Ivankové na sebe narazili v boji o třetí post, který musel kvůli zranění Filip vzdát. Druhé třetí místo tedy získal Martin Ivanka.

Posledním zástupcem Judo Klubu na PČR byl Andrej Brovdij (+73kg), kterému tyto závody nevyšly dle jeho představ a skončil bez umístění. Judo Klub Jablonec n. N. obsadil celkově sedmé místo z pětapadesáti oddílů, které získaly alespoň jedno bodované místo.