Ani letos nebudou chybět dramatické zápasy o profesionální mistrovské tituly. Organizátoři z Iron Fighters Jablonec a BFC Liberec připravili na třetí bojový večer celkem 15 zápasů. Z toho jsou čtyři předzápasy a jedenáct duelů patří do hlavního programu. Chybět nebude ani zápas žen. V klasickém boxu se proti sobě postaví Sandra Mašková z Iron Fighters a Petra Částková z Prahy.

Diváci uvidí řadu skvělých zápasů, ale k vrcholům večera budou jistě patřit poslední dva zápasy. V jednom z nich ale došlo k významné změně. Měl bojovat Georgij Fibich (Iron Fighters) s Radimem Kušnirakem (BFC Liberec) o profesionální titul K1 ve váze do 94,1 kilogramů. Liberecký bojovník se ale zranil a musel tak z plánovaného duelu odstoupit. Diváci ale o titulový zápas nepřijdou, Kušniraka nahradí Pavel Vojík z Lovosic a zápasit se bude ve váze nad 94,1 kilogramů na pět kol po dvou minutách.

Poslední na řadu přijde superfight MMA. V něm se představí Tomáš Penz (BFC Liberec) a vyzve Tomáše Kuželu (MMA Karlovy Vary). Podle posledního vydaného žebříčku zápasníků MMA půjde o zápas 5. Tomáše Penze s 3. Tomášem Kuželou ve střední váze do 84 kilogramů. Závěrečná bitva bude mít tradiční trvání tři kola po pěti minutách.

Night of Warriors odstartuje předzápasy v 18 hodin. O hodinu později bude zahájen hlavní program. V pátek je na programu oficiální vážení zápasníků, které bude od 18 hodin v obchodním centru Forum v Liberci v dolní pasáži u schodů u východu k terminálu MHD.

Kompletní přehled zápasů najdete ZDE