V okresním přeboru I. třídy stolních tenistů na sebe narazily ve druhém kole týmy Železného Brodu a Tanvaldu.

Domácí družstvo, ještě vloni hrající krajský přebor, nastoupilo v nejsilnější sestavě a proti nováčkovi soutěže ho mělo čekat povinné vítězství.

Už po úvodních čtyřhrách však nečekaně prohrávali železnobrodští hráči 0:2. Tahounem hostujícího týmu se stal opět Radim Gregor, který zase nezaváhal ani jednou a pro tanvaldský tým vybojoval polovinu bodů. „Když jsme jeli autem do Brodu, tak jsme si říkali, že nás dnes čeká asi vraždění neviňátek. To, že si odvezeme remízu jsme opravdu nečekali. Jsem rád, že jsem mohl po pětadvaceti letech nastoupit za Tanvald a že jsme opět neprohráli," uvedl po zápase spokojený Radim Gregor a pokračoval v líčení debaty se soupeřem: „Lídr domácích Kvapil mi ironicky sdělil: Kde tebe vyhrabali?", okomentoval zápas hráč Jiskry Gregor.

Vítězství Jiskry a dílo zkázy mohl dokonat v posledním zápase Otakar Ulvr proti domácímu Hlouškovi, když vedl na sety 2:1, ale zkušenější hráč Brodu to nedovolil a vyhrál nakonec 3:2 a vydřel pro Sokol zřejmě zaslouženou remízu. Tým Jiskry čeká v pondělí 3. kolo a tentokrát doma přivítá Mukařov.

Body: Kvapil 3; Hloušek 3; Vít 2; Bareš 1 - Gregor 4,5; Holec 2,5; Ulvr 1,5; Grohsgott 0,5