V pravé poledne odstartuje na krátké trati sprint. Ve 14 hodin přijde na řadu Dragon sprint, závody týmů. A o hodinu později začne Longstance, neboli dlouhý závod. Pořadatelé na 10 a 11 hodinu připravili také lekce pro zájemce. A chybět nebude ani joga na paddleboardu, která odstartuje v 11 hodin.

Diváci mohou obdivovat výkony české špičky nebo se sami přihlásit do kategorie HOBBY a DĚTI. Prkna lze zapůjčit a v dopoledních hodinách je připravena lekce pro začátečníky a lekce jógy na paddleboardech .

 Letos se pojede SPRINT a LONG DISTANCE (dlouhý závod). Novinkou je kategorie DRAGON SUP, ve které závodí 4 členná posádka na prodlouženém týmovém paddleboardu.

Přijďte si užít pohodu u vody a poznat nový dynamicky se rozvíjející sport. Aktuální informace naleznete na www.jbcsup.cz.

Co je paddleboarding

Paddleboarding je vodní sport, při kterém jezdec na prkně podobném surfovému longboardu používá k pohybu vpřed dlouhého pádla. Rovněž je někdy zkráceně nazýván SUP. Paddleboarding je sportem, při kterém člověk rovnoměrně zapojuje celé tělo, zlepší smysl pro rovnováhu a fyzickou kondici.