Oddílová kolegyně Katka Landová se probojovala do osmičlenného finále, kde startovala z páté pozice. Po třetí ráně z deseti byla na stříbrné příčce, ovšem postupně propadla zpět na pátou příčku. I toto umístění je obrovským úspěchem. Střílelo se třicet ran ze vzduchové pušky vleže na vzdálenost deseti metrů. Petr Kahan ani jedenkrát neminul desítku, Katka střelila jednu devítku, jinak samé desítky, které jsou velké 0,9 mm.

I ostatní nominovaní střelci jabloneckého Loydu dělali Jablonci čest a jejich výsledky byly ve velmi přísné konkurenci vynikající. Výborně nastřílel Václav Břichňáč, který začal teprve od října a ze tří set možných bodů nastřílel dvě stě devadesát pět. Eliška Desenská o jeden méně a Karel Rejnart dvě stě devadesát dva body.

Benjamínek výpravy, Katka Vašků, která začala se sportovní střelbou v listopadu, nastřílela dvě stě osmdesát dva body, a to její vybavení bylo jednoznačně nejhorší na celém Mistrovství ČR. Už samotná Katčina nominace byl vynikající úspěch. Bohužel, kvalitní zbraně i ostatní výbava jsou velmi drahé a Klub sportovní střelby Loyd Jablonec nad Nisou se dlouhodobě potýká s materiálními nedostatky.

Ovšem zřejmě se blýská na lepší časy. K dotacím od magistrátu Jablonce a Krajského úřadu Libereckého kraje již přibývají také sponzorské dary například od Nadace Preciosa a dalších štědrých dárců. Vypadá to, že výsledky malých střelců nebudou ojedinělé a Jablonec bude i v žákovských kategoriích opět patřit ke špičce v olympijských střeleckých disciplínách.