TJ Bižuterie - VK Kralupy 2 : 3 (- 14, 10, 23, 23, 7)

V prvním zápase nezvládli domácí vstup do prvního setu a nevyužili vedení 23: 21 ve třetím setu. Dělali chyby jak na servisu, tak v taktice nahrávky a řešení bodových situací.

Sestava: Majorová, Rupertová, Bartošová Karolína, Zajíčková, Hefferová, Adamcová, libera Bocheňská, Bartošová Míša, střídala Bartůňková.

TJ Bižuterie - VK Kralupy 3 : 1 (11, 21, 20, 15)

„Ve druhém zápase jsme zvládli první dva sety díky zlepšenému výkonu na servisu a v útoku, celé utkání hrála na nahrávce Kristýna Čermáková. Po zaváhání ve třetím setu se hráčky zmobilizovaly ke zlepšenému výkonu a přišla zasloužená výhra díky kvalitnímu servisu a útoku. Projevila se také zlepšená hra v obraně v poli a úspěšné dohrávky na bod," tak okomentoval druhý duel trenér jabloneckých svých svěřenkyň trenér Luboš Bednář.

Sestava: Čermáková, Rupertová, Kozáková, Zajíčková, Hefferová, Adamcová, libero Havlíková, bez střídání.

Zisk čtyř bodů potvrdil první místo Jabloneckých v této skupině. V letošní sezóně se jim ale nepodařilo postoupit mezi osmnáct nejlepších týmů ligy juniorek. Ve skupině vyhrála děvčata šestnáct utkání, utrpěla čtyři porážky. „Pro příští sezónu zahájíme přípravu 11. dubna a sehrajeme dva turnaje, první, halový, 14. a 15. května v Teplicích a 28. a 29. května v České Třebové, antukový," informoval trenér Bednář. Podzimní část přípravy zahájí 8. srpna v tenisovém areálu v Hrádku nad Nisou, kde začínali s přípravou i v srpnu loňského roku. Trenér Bednář připomenul pomoc rodičů a poděkoval za to, že pomohli při zajištění výjezdů vlastními auty. Tým také děkuje všem, kteří při zápasech pomáhají a samozřejmě i fanouškům.