Půvabná kick boxerka Martina Ptáčková si splnila svůj další sen. Nechyběla totiž na letošním dalším ročníku extrémního běhu – Gladiator race. Závodníci, kterých letos bylo 1 500, se sešli ve vojenském tankodromu v Milovicích. Účastníci nastoupili v různých kategoriích a stejně jako předchozí ročníky, i ten letošní se vyznačoval nesmírnou náročností. Vyžadoval vysoké fyzické nasazení.
Hlavní trať měřila přes 8 km a měla 25 překážek, třeba skok ohněm, plazení v bahně, nebo běh mezi pneumatikami a ostnatými dráty. A to všechno v náročném terénu,
"Hlavního závodu jsem se zúčastnila se svým bratrem Pepou v kategorii MIX DVOJIC a opět jsme si to vychutnali. Ovšem, nebyli jsme sami, kdo reprezentoval. Závodu se zúčastnilo i několik našich svěřenkyň, které trénujeme. V dětské kategorii nastoupily Anna Salvetová, Kamila Kocourková, Kristýna Jakšová, Eliška Růžičková. Svoji trať zdárně zvládly a po skončení závodu si vyzkoušely i část hlavní tratě. Všechny holky prokázaly, že jsou dobře fyzicky i psychicky připravené a závod v bahně si dokonale užívaly. Myslím, že jsme prožili společně další hezký den a už se těšíme na další akce, které spolu uskutečníme," pochvalovala si další extrémní zážitek Martina Ptáčková, mistryně světa v kick boxu a držitelka mnoha ocenění.