Český biatlon, díky minulým velmi úspěšným sezónám, nasadil laťku hodně vysoko. Vždyť jen zisk sedmi medailí z posledních dvou olympiád, které vybojovalo pět individuálních medailistů, řadí biatlon mezi nejúspěšnější zimní olympijské sporty v celé historii českého i československého Olympismu.

Jedinečný titul vybojoval David Lischka poctivým tréninkem a přípravou.
David Lischka z FK se stal Talentem roku

„Do nového olympijského cyklu jsme vstoupili s řadou změn a novinek, o kterých jsme věděli, že se hned nemusí promítnout do výsledků. I přes to jsme medailově nezůstali naprázdno a skvělé výsledky mladičké Markéty Davidové dělají nám i fanouškům obrovskou radost,“ uvedl za reprezentační a realizační tým SKP Kornspitz Jablonec předseda Jan Matouš.

Na trati nebudou chybět Ondřej Moravec, Michal Krčmář, Tomáš Krupčík, Michal Schlesinger, Veronika Vítková, Eva Puskarčíková, Markéta Davidová, Jessica Jislová a další. Vstupné pro návštěvníky je dobrovolné. Slavnostní vyhlášení výsledků plánují pořadatelé na 19 hodinu.

V jablonecké atletické hale na Střelnici se sešlo atletické mládí. Mezi úspěšnými byly také zástupkyně oddílu AC Jablonec.
Velikonoční středa v jablonecké hale patřila těm nejlepším