Nákupní týden probíhá dvakrát do roka, na jaře a na podzim. Letošní jarní Nákupní týden proběhne od 13. do 19. března 2023. Slevové kupony budou součástí všech vydání Deníku a vybraných časopisů vydavatelství Vltava Labe Media. Najdete je také na webu.

A my pro vás máme další dávku tipů, na co se během Nákupního týdne s Deníkem zaměřit.

Zdroj: Deník

Stylové hodinky za půlku

Březnovou změnu zimního času na letní za vás s přehledem ohlídají multifunkční hodinky. U firmy H.S.H Sport si budete moct vybrat z bezmála 350 pánských, dámských, společenských i sportovních modelů hodinek, které jsou nejen praktické, ale navíc v nich budete i skvěle vypadat.

„Doporučil bych zejména americkou značku Timex nebo Suunto. Jedná se o jedny z nejkvalitnějších chytrých GPS hodinek na trhu. Jsou elegantní, odolné, s dlouhou výdrží bez nabíjení a mnoha funkcemi,“ vyzdvihuje zástupce společnosti Pavel Korec nejlepší značky hodinek ze sortimentu obchodu. Během Nákupního týdne je možné s využitím kuponu pořídit vybrané značky prakticky za polovic.

Krása a mládí ze včelího úlu Co dosud nezvládnou ani nejlepší hodinky na trhu, je vrátit čas. O to se ale dokáže postarat Dr. Max a jeho jedinečná řada pleťové kosmetiky Apivita. Jedná se o řeckou přírodní kosmetiku plnou včelích produktů, obohacenou navíc o rostlinné extrakty a organické esenciální oleje. A právě ty jsou spolehlivou cestou k tomu, jak pleti vrátit ztracená léta zpět.

„V nabídce máme hned čtyři různé kosmetické řady podle typu pleti a jejích potřeb. Hydratační produkty pomohou dodat pleti svěžest, protivrásková péče bojuje proti známkám stárnutí,“ představuje marketingová manažerka Věra Jiroudková zázračnou novinku z produkce lékáren Dr. Max.

V průběhu akce lze pořídit veškerou kosmetiku značky Apivita o 30 procent levněji.

Nechte za sebe pracovat chytrou techniku Od zbytečných vrásek si často můžete pomoct i jednoduše tím, že si usnadníte práci. Své o tom ví značka Tesla, inspirovaná slavným elektrotechnikem Nikolou Teslou. S Teslou budete skutečnými pány své domácnosti, protože téměř veškerou práci za vás odvede chytrá technika.

Zdroj: Deník

„Například robotické vysavače TESLA RoboStar svým velkým výkonem perfektně vysají i vytřou podlahy. S „papiňákem“ nové generace už bude pod tlakem z přípravy rodinné večeře pouze multifunkční hrnec TESLA EliteCook. A horkovzdušné fritézy TESLA AirCook zase umí připravit křupavé jídlo bez nezdravých tuků,“ jmenuje favority značky zástupce firmy Zbyněk Pokorný.

Tesla myslí i na zábavu. Multimediální centra TESLA MediaBox umožní prostřednictvím různých aplikací sledovat filmy, seriály, poslouchat hudbu a disponují i moderními funkcemi, jako je hlasové vyhledávání nebo zrcadlení obrazu z mobilu na obrazovku. Pokud nad pořízením výrobků Tesla přemýšlíte, nyní budete mít jedinečnou možnost pořídit si je se slevou 20 procent.

Zdroj: Deník

Domov jako ze žurnálu

Chcete se do změn v domácnosti pustit ve velkém stylu? Nakoukněte do Möbelixu. S 19 % slevou tam pořídíte vše, po čem vaše interiéry touží - postele, sedačky, skříně, obývací stěny a mnoho dalšího praktického i designového nábytku.

„Přímo v našich prodejnách najdete tematické kóje a ukázkové byty, kde se můžete nechat inspirovat, jak nábytek a vybavení zkombinovat,“ zve k návštěvě obchodních domů Šimon Radil z Möbelixu.

Zdroj: Deník

V průběhu jarního Nákupního týdne bude z čeho vybírat. Nenechte si ujít výhodné nabídky celé řady obchodníků, kteří se do akce zapojí. Slevové kupony uplatníte v e-shopech i v kamenných obchodech. Slevy se dají využít opakovaně, stejnou prodejnu či e-shop lze navštívit několikrát. Akce se týká prodejen v celém Česku. Slevové kupony nejdete ve vašem Deníku, nebo si je můžete jednoduše stáhnout do mobilu. Kupony tak budete mít vždy po ruce.